Nicolette Orghidan: Că „dar din dar se face rai” o știm demult

Că „dar din dar se face rai” o știm demult, dar mai știm că omul bun, cu suflet curat îl simte pe cel cu inima deschisă ca și a lui, darnic și cu speranța în Dumnezeu. Cred că aceste sentimente au stat la bază acestor minunate fapte, iar EA, Maica Domnului le-a legat atât de frumos. Să fie toate acestea într-un ceas bun, să se-mplinească voința LUI și a dumneavoastră, să duceți la bun sfârșit această minunată lucrare.

Mă uit și parcă nu-mi vine să cred ce văd: excelent arată, muncă și piatră, una peste alta îmbinate pe la rosturi de gândul divin, unite între ele de dăruirea și priceperea umană, de mâna nevăzută parcă a Maicii Domnului, care, așa cum spuneți, leagă frumos lucrurile între ele. Dar și pe oamenii cu suflet bun, deschis spre alți semeni, cu dăruire în gând și inimă.

Am mai spus-o și-o repet: plecăciune în fața acestei excelente lucrări, a ideilor minunate care nu vă dau pace de-atâta timp, iată, dar care vă conduc spre definitivarea unei lucrări mărețe. Putere de muncă să aveți pe mai departe, sănătate și doar bucurii așa cum reușiți și d-voastră să le dăruiți celor din jur.

Parteneri