Nicolette Orghidan: Minunată creație a omului închinată Domnului

Cât de mult aș fi dorit să ajung! Minunată creație a omului închinată Domnului, gând luminat pentru a atrage și mai mult lumina în ținut unde Biserica din Livadă va sta de acum înainte ca un paznic al tuturor celor care-i vor trece pragul. Muncă și gând, suflet și dăruire din partea tuturor celor care au participat la acest înălțător proiect, plecăciune în fața tuturor, mai ales inițiatorului și sufletului acestui grandios proiect. Mulți vă vor mulțumi de acum înainte, pentru că un Muzeu al Pietrei nu cred că-i ușor de găsit, mai ales să aibă o Livadă și o Biserică alături, iar tenacitatea recunoscută, poate fi văzută iată acum de oricine dorește să viziteze aceste minunate locuri.

Felicitări pentru gândul curat, pentru inițiativă, dar mai ales pentru neobosita muncă, Va fi oricând răsplătită cu un gând bun, cu admirația celor din jur, generații vor aprecia acest Muzeu al Pietrei cu tot ce are pe lângă el.

Căutările prin satele din jur, adunatul, așezatul, planul meticulos al bisericii, aprofundarea fiecărui detaliu, ei, toate acestea, nu vin decât să întărească și mai mult valoarea muzeului, a bisericii, ridicând într-un fel la altă valoare întreaga așezare Sângeru.

Distribuie prietenilor

Pregătiți-vă, d-nule Avramescu, de-acum să tot aveți curtea plină, vizitatori să vă calce pragul, doritori de a imortaliza chiar această Biserică din Livadă, vor fi cred că tot mai mulți, atrași desigur și de frumoasele d-voastră cărți.

Succes pe mai departe, mulțumiri pentru tot ceea ce ați reușit până acum.