• Home
  • De la prieteni
  • Petrutza Petruţa: În noi există verzi toată viața frunzele copilului din noi

Petrutza Petruţa: În noi există verzi toată viața frunzele copilului din noi

Buni zori! Fiecare naștere ne dă speranța că mâine există și că viața triumfă pe Pământ. Sunt frumoși iezii, să vă trăiască!

Și aici vremea și-a trimis lacrimile să ude solul. Aseară în București bătea vântul și crengile unui copac, ca niște brațe rău intenționate, se repezeau spre mașină. Noi facem cumpărăturile din București unde mergem la sfârșit de săptămână să luăm pulsul orașului.

Ieri urbea era tristă, furnicile-oameni alergau prinse într-un carusel care se mișca continuu. Ați observat că oamenii aleargă de multe ori fără motiv? Eu zic că aleargă pentru că adrenalina îi face să se simtă vii.

Scriu și îmi amintesc un banc cu un nebun care întreabă o doamnă:”Dacă ești vie, de ce nu faci struguri?”. Aici, la țară, de trei ani de când locuiesc, vița de vie a rodit fără a face repaus. Așa cum căprița cameruneză dă naștere iezilor în fiecare an, așa și vița de vie din grădina mea naște boabe de struguri anual.

Îi doresc fericire copilului din dvs. care refuză să se facă mare. Și copilul din mine se bucură pentru bucuria copilului din dvs…. Chiar dacă exteriorul nostru își schimbă frunza verde cu cea ruginie, în noi există verzi toată viața frunzele copilului din noi.

Parteneri