• Home
  • De la prieteni
  • Petrutza Petruta: Foarte frumos vorbește scrisul pentru omul căruia i-a dispărut graiul

Petrutza Petruta: Foarte frumos vorbește scrisul pentru omul căruia i-a dispărut graiul

petruta 2

Bună dimineața! Foarte frumos vorbește scrisul pentru omul căruia i-a dispărut graiul. Gândiți-vă că admiratorii dvs. se bucură să citească cuvintele scrise cu măiestrie și să le povestească mai departe. Deci graiul dvs. nu a dispărut. Și povestea începe așa:”Îmi spunea maestrul Avramescu o legendă a unei crime înfiorătoare despre care oamenii locului spun că s-ar fi petrecut din iubire. Dealul unde calcarul a fost pătat de sângele femeii ucise, în fiecare an este acoperit cu generozitate de portocaliul transformat în roșu al cătinei.”
Eu susțin faptul că iubirea niciodată nu o să ucidă. Rolul ei este să vindece omul. Fericirea ne mângâie cu blândețea cu care Maica Domnului ne protejează și ne alină durerile.
Oribila crimă a fost înfăptuită de un om mărunt sufletește care a aplicat principiul:”Dacă nu e a mea, să nu fie a nimănui!”.
Știți ce nu am înțeles eu toată viața? Cine dă dreptul unui om să ia viața altuia? Nebunia temporară, mânia, ura și în acest caz iubirea sunt doar niște motivații.
Eu prefer să vorbim despre frumos, să îl pictăm cu pensulele sufletului. O zi frumoasă!

Parteneri