• Home
  • De la prieteni
  • Petrutza Petruta: Felicitări pentru romanul pe care l-ați încheiat! Sper că o să urmeze și romanul: „Buni zori, prieteni!”

Petrutza Petruta: Felicitări pentru romanul pe care l-ați încheiat! Sper că o să urmeze și romanul: „Buni zori, prieteni!”

petruta 3

Buni zori! Felicitări pentru romanul pe care l-ați încheiat. Trecem la un alt nivel al prieteniei noastre, nu mai scrieți despre dvs. ca despre un mut. Dvs. vorbiți cu zeci de prieteni, ați deschis un cenaclu-cafenea… Cum adică sunteți mut?

Am aflat în fiecare zi despre frumusețea zorilor, despre coama dealurilor acoperite pe care toamna le-a pictat în multe culori și pe care le-ați descris cu măiestria unui fin observator, despre pietrele pe care le-ați însuflețit cu bagheta dvs. de vrăjitor al scrisului… și despre multe altele care ne-au atins sufletul și ne-au adus roua florilor în colțurile ochilor. În fiecare zori de ziuă ne-ați uns felia dimineților cu dulceață din chiseaua inimii.

Aștept romanul dvs. așa cum așteptam când eram copil să vină Moș Crăciun, cu nerăbdarea de a vedea acest dar neprețuit pe care îl faceți cititorului. Sper că o să urmeze și romanul: „Buni zori, prieteni!” deoarece timpul trece mai ușor atunci când dvs. ne spuneți în scris povestea vieții care curge de la răsărit la apus.
Sper ca acest roman să fie un mare succes și vă doresc să vă bucurați împreună cu noi de momentul în care în lumina zorilor ne veți anunța că a ieșit de la tipar și este gata să își ia zborul în lume.

Trăim vremuri grele și împreună vom trece peste ele. Florile sufletului meu vă însoțesc mereu cu bucuria că le udați în zori. Vă urez ca îngerul păzitor să-și deschidă aripile asupra dvs. și să vă păzească de răul acestei lumi

Parteneri