• Home
  • De la prieteni
  • Petrutza Petruta: Buni zori! Frumoasă poveste are copacul vorbitor, dar și aici realitatea străbate narațiunea…

Petrutza Petruta: Buni zori! Frumoasă poveste are copacul vorbitor, dar și aici realitatea străbate narațiunea…

petruta 3

Buni zori! Frumoasă poveste are copacul vorbitor, dar și aici realitatea străbate narațiunea… viețuitoarele din copac se mănâncă una pe alta așa cum doar oamenii știu să o facă… La noi PNL-ul devorează PSD-ul și acum organizează alegeri pentru a-l face dispărut definitiv. Ei nu se mănâncă fizic, dar verbal se devorează folosind cuvinte care nu le fac cinste.

Celelalte partide sunt ca planetele mici care gravitează pe o orbită fixată de conducătorul lor în speranța de a-și obține locul într-un sistem construit strâmb pe durata a 30 de ani de democrație.

Dar să ne bucurăm mai bine de șoaptele copacilor care ne spun povești frumoase cu ajutorul frunzelor bătute de vânt. În Bărăgan se pare că vântul nu vorbise de mult și astăzi suflă tot ce a adunat într-o vară fierbinte.

Vietățile gândului dvs. ne bate zilnic la ușile sufletului și ne încântă cu poveștile lor… Mă simt iarăși copil și aștept cu nerăbdare poveștile frumoase ale dimineții. Sper să le aud mulți ani narate de cel care dă start vieții în zori.

Să fim sănătoși și lampa lui Dumnezeu să ne lumineze ferindu-ne de primejdiile ce vin din cele nevăzute și greu de biruit.

Parteneri