Petrutza Petruta îl mustră pe poet

Bună dimineața! Iarăși trebuie să vă contrazic, chifla care sunteți este rumenită cât trebuie și nu a fost uitată, iar aroma pe care o împrăștie prin scrieri atrage mulți oameni dornici de mirosul de pâine caldă coaptă în cuptorul inimii.

Astăzi omenirea este într-o criză a sufletelor dar cea care va intra în recesiune este economia mondială deoarece atunci când dracul își bagă coada, îngerii se retrag cu aripile căzute și cu capul plecat de neputință.

Păcat că dragostea pentru semeni se manifestă doar la marile sărbători religioase și după aceea suficiența își reintra în rol.

Distribuie prietenilor

De ce umblăm doi câte doi, desperecheați de îngeri, prin această țara? Pentru că destinul a hotărât gări diferite în care trenurile vieții noastre poposesc… chiar dacă tălpile ne fac să șchiopătam de teamă să nu fie strivit sărutul iar sânii, ramificații directe ale inimii, dau căldura care stă ca pavăză în calea viforului.

Îmi doresc să vină cât mai repede vremurile în care casele se întorc înapoi în curțile din care au fugit, iar dvs. vă doresc să vă coaceți la focul iubirii care există și care vă deschide ferestrele inimi atunci când șoptește:”Bună seară, iubito!”