AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Petrutza Petruţa: Suntem cioburi din oglinda-viață spartă de coronavirus

Suntem cioburi din oglinda-viață spartă de coronavirus, răspândite aiurea în lume. Unele se salvează, altele nu…

Oamenii de știință, savanții de renume mondial cercetează virusul de parcă astăzi s-au dat jos din copac.

Șmecherii profită de situație și vând în loc de spirt un amestec ucigaș făcut cu vopsea de ouă albastră, “deștepții” cu afacerile puse pe butuci fac ceea ce a făcut păduchele… adică ies în frunte prin comportamentul lor teribilist.

Oamenii de bine, grași și frumoși, care au obținut averi cu sudoarea “muncii” lor prestată în țările unde oamenii nu știau în trecut să-și închidă ușile caselor, ies în stradă lăudându-se că sunt sănătoși ca “un bou” și apoi sunt răpuși de virusul ucigaș pentru că un bou trebuie să moară de bou ce este…
Domnul Streinu Cercel avansează ipoteza că virusul cu coroană exista în România din anul 2019… Atunci nu era stare de urgență și oamenii mureau de bolile lor nemernice ajunse în faze terminale.
Cei sensibili urlă că au intrat în depresie din cauza statului prea mult pe dreapta.
Totul reprezintă societatea din zilele noastre.

Cu mască sau fără mască, doamna moarte își poartă trupul gras într-o lume depășită de situație. Armă biologică sau nu, coronavirusul ne-a găsit nepregătiți așa cum în fiecare an iarna îi găsește nepregătiți pe drumari.

Doar soarele continuă să strălucească și am văzut că la malul mării delfinii își pregătesc cocktailul de alge. Marea Neagră strălucește de sănătate și își aruncă la mal limpezimea valurilor obținută în absența oamenilor.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!