Sarah Reinold:: Trei probleme care aș dori să fie dezbătute

 

Maestre Lucian Avramescu eu am 3 probleme care as dori sa fie dezbatute:
1. Fugile lui Ponta:
Domnule Presedinte al Romaniei, de ce justitia nu ii pune premierului Victor Ponta, restrictii sa nu mai fuga …asta nu e normal la cap…si este lasat sa umble in libertatee!!! Ganditi-va ca Viorel a fugit de acasa in clasa a XI-a , lasand scoala balta ; cand sa o termine a fugit la Paris….si de atunci in toate momentele majore cand trebuia sa ia o decizie care priveste soarta Romaniei a tot fugit…Baiatul asta-Victor Viorel si Ponta (toti trei impreuna) are sechele in comportmant…analizati-i comportamentul si Fugile lui Ponta si veti vedea , fara sa fiti specialisti ca are Mari Probleme psihice!!!! Cum de este lasat acest individ sa umble liber si sa mai si detina Secrete de Stat!!!!!! Nu va dati seama cat este de Periculos pentru Siguranta Nationala?!!!
2. Satul Valeni din Vaslui -in carantina:
Am spus si voi mai spune: Satul Valeni trebuie bagat in carantina, cu inscriptia: „Atentie Violatori-Criminali” si izolat de restul tarii astfel incat localnicii sa nu mai poata iesii de acolo decat cu aprobari speciale!!!
3. Lege aspra pentru protectia Jurnalistilor: 
Lege prin care cei care agreseaza jurnalistii verbal si fizic sa fie aspru pedepsiti.!!! Noi va suntem alaturi, dar daca voi nu va sustineti atunci cine?!!! Nu vedeti ca de voi- presa le este mai frica criminalilor, hotilor , politicienilor sa se afle de faptele lor abominabile decat de Justitie?!!!!Daca voi , nu atunci cine!!!! Vrem o lege prin care cei care ii ageseaza pe Jurnalisti sa fie aspru pedepsiti: direct cu inchisoare de la 5-10 ani!!!!