Șerban Cionoff: PIŢIPOANCE PRIVATE CU SILICOANE DE LA BUGETUL PUBLIC

 

Cu multe mişmaşuri ne-a mai obişnuit morbida sete de chiripirgeală a tot mai nesătuilor „capitalişti de cumetrie”, dar asta, de ultimă oră. chiar că o întrece pe toate!

Aşadar, din bugetul CNAS- adică de la bănetul public!-  nişte terchea –berchea de pipiţe, multe dintre ele culese de pe linia de centură de către ghiolbani bengoşi sau de către nişte filfizoni pentru care vârsta a treia este una pre-natală, îşi făceau tot soiul de implanturi şi de a scălămăieli! Asta în vreme ce nu e zi lăsată de la Dumnezeu în care să nu aflăm că se moare pe capete fiindcă, de tot mai multe ori, amărâţii ăia nu au avut bani de medicamente.

Nu pot pierde ocazia – de ce aş face-o?- să vă întreb dacă vă mai amintiţi de pseduo-premierul, sfert de buletin (pur şi simplu îmi este scârbă să îi mai pronuţ până şi numele) care a lansat odioasa sintagmă:”ieşire pe cale naturală din sistem”. A se citi: cu picioarele înainte! Iar, de-aici şi până la genocidul organizat pe care criminala dictatură a lui Traian Băsescu şi a şlehtei sale l-a pus în fapt nu a mai fost decât un pas. Pensii de mizerii, salarii la limita subzistenţei ş.a.m.d.

Revenind însă la ceea ce s-a întâmplat la Spitalul de Arşi- unitate pe care o respect fiindcă aici am avut parte, contra cost desigur, de o îngrijire cu adevărat de excepţie-, trebuie să spun că întâmplarea întrece orice imaginaţie.

Aş putea să slobod, aici, o Niagară de sudalme grele nu numai pentru doctorii care s-au coborât la o asemenea imundă faptă- sper ca onor procurorii să facă publica lista integrală a tuturor medicilor implicaţi în afacere şi cred că dl ministru Nicolae Bănicioiu se va ţine de capul celor îndrituiţi să facă treaba asta-, dar aş avea un cuvânt răspicat de spus pentru şteoalfele fleorţăite care au fost” beneficiarele” ordinarei înscenări.

De aceea, având în vedere că banii cu care s-a acoperit prin fraudă nenorocită sulemeneala ficsonomiei lor faciale sau mamare au fost pur şi simplu furaţi din visteria naţională, cer răspicat să se facă numaidecât publică lista tuturor profitoarelor afacerii. Nu de alta dar sunt semne clare cum că ţoapele astea defilează acum, singure sau cu matahalele lor de finanţatori, pe la tot soiul de renuniuni mondene şi pe la tembeliziuni de fiţe exact cu remodelările alea plătite de la bugetul şi aşa sărăcit al ţării.

Mai propun,de asemenea, ca, din penalităţile aplicate făptuitorilor, beneficiarelor şi samsarilor (fiindcă neapărat trebuie că au fost la faţa locului şi asemenea specii indivizi) sau, mai bine, de al teşcherelelor adoratorilor contra-cost ai susnumitelor să se confecţioneze nişte ecusoane tip pe care pendafundele să şi le aplice pe buze sau pe alte părţi ale corpului care au fost recondiţionate în mod mai mult decât fraudulos. Iar pe ecusoanele respective, care trebuie să fie purtate în mod obligatorii la toate reuniunile mondene sau talk-showurile pe care le halesc pe bandă rulantă  super-paţachinele astea, să scrie numai atât:”Aici sunt banii dumneavoastră!”

Măsură care trebuie luată cât mai degrabă, nu de alta dar parcă văd că vine un mintos şi  propune să se deie un ucaz prin care implanturile astea să intre sub oblăduirea financiară a CNAS-ului şi a statului de drept!

Că doar suntem(nu-i aşa?) în România, ţara tuturor posibilităţilor. Adică  a  tuturor posibilităţilor aberante şi încălcătoare de lege, aşa cum o dovedeşte şi istorisirea de mai sus!

Şerban CIONOFF