Șerban Cionoff: TRAIAN BĂSESCU, DACĂ AI TREABĂ, NU VREM SĂ TE REŢINEM…

De-a dreptul stupefiantă noua declaraţie a lui Traian Băsescu! Îţi trebuie, să o recunoaştem, mult cinism şi înmiit de mult tupeu ca să afirmi,în mod public, adică de bună voie şi nesilit de nimeni, cum că după arestarea frăţânelui său, pe motiv de încrengături dubioase cu Bercea Mondialu * şi-a sa ceată, el, Traian Băsescu însuşi, s-a gândit dă demisioneze.
S-a gândit dar, imediat după asta s-a şi răzgândit, fiindcă (măre Doamne!) a luat în calcul teribilele daune pe care le-ar fi putut avea această demisie asupra şanselor candidatului dreptei la alegerile prezidenţiale. În consecinţă, a renunţat!
Carevasăzică, tot altruist nevoie mare şi dezinteresat foc de a-le sale a rămas Amiralul Dezastrului Naţional! Şi noi, nevolnicii, uite că nu am priceput treaba asta. Sau, mai rău, am priceput-o, dar ne-am făcut că plouă. Ceea ce, să o recunoaştem cu ochii în pământ, este un lucru şi mai grav.
Dar, bomboana pe colivă a pus-o, de data asta, Demisul Suprem al Ţării, atunci când a spus că ,imediat ce îşi va isprăvi mandatul la Palatul din Dealul Cotrocenilor, se va dedica apărării cauzei drepte a frăţiorului Mircea. Cauză într-atât de dreaptă cât cuprinde, dar pe care numai duşmanii spurcaţi, ăia care nu îl au „pe Zeus în suflet”, au strâmbat-o, de-ai dracului ce sunt.
Drept pentru care eu unul, ca bun creştin ce mă ţin a fi, nu pot decât să iau act cu vibrantă emoţie şi cu profundă satisfacţie, de dorinţa arzătoare care îl răvăşeşte pe Tartorul Naţiunii. De aceea, ca să nu mai lungim vorba, transmit, la rândul meu, următorul mesaj, scurt, concis şi plin de sinceritate dezinteresată:„Traian Băsescu, dacă ai treabă, nu vrem să te reţinem. Dă-ţi demisia şi mergi de-ţi ajută frăţiorul! Vorba aia, sângele apă nu se face…”
Am scris, deloc întâmplător „NOI”.De ce? Păi, socotiţi şi dumneavoastră: dacă, acum 2 ani, la Referendum, am fost peste 7 milioane cei care i-am zis „Pa şi pusi!” Debusolatului Suprem, azi, vă închipuiţi câţi am ajuns să fim!…
Şerban CIONOFF