SOCIALIZAŢI CU D N A PE FACEBOOK PÂNĂ NU VĂ SALTĂ , EI, CU MASCAŢII !!!

 

Printr-un comunicat de presă, D N A ne anunţă că nu deţine cont de Facebook şi că,pe cale de consecinţă, dacă există o asemenea pagină, totul nu este decât un fals.

Păcat, zău aşa, mare păcat!

Distribuie prietenilor

Scriu asta cu toată sinceritatea, eu însumi având un cont pe Facebook unde dialoghez (sau asta mi-ar place să cred că fac!) cu oameni inteligenţi de diverse vârste şi profesiuni, de aici din ţară şi de peste hotare, pe diverse teme şi subiecte de interes. Am evitat, înadins, să apelez la (de) serviciile sintagmei foarte la modă „ socializeze”, fiindcă, mie unul, socializarea asta nu mi se pare că este altceva decât un fel de fâţâială mondenă de fiţoşi şi de fiţoase care  nu fac altceva decât să  îşi etaleze Gipane babane sau toalete excentrice, eventual nişte nuri sau nişte clişee mondene de tipul/teapa „ok” „woooo” sau”super”!

Dar să ne întoarcem la ale noastre. Chiar că mi se pare o mare pierdere-  şi pentru DNA şi pentru naţiune- faptul că prestigioasa şi temuta instituţiune a Statului de drepţi nu foloseşte serviciile acestui atât de popular canal de socializare.

Vă daţi seama ce nestemate ne-ar oferi comunicatorii ?! De pildă, nu mai de parte de Grupul „Nu sunteţi alături de preşedintele nostru,atunci staţi cu mâna pe capotă şi juraţi pe Biblie?” Dar despre Grupul „Hai să vă spună Traian Băsescu , live, ce dosar vă pregătim” ce părere aveţi? Sau despre Grupul „Telepatizează-mă sau te anchetez!” Or, în fine „Credit pentru nevoi personale,  dar numai în dolarii pe care Trezoreria SUA îi va emite peste un an”…

Şi, desigur, seria ofertelor rămâne deschisă, imaginaţia colectivă a instituţiunii- aflată permanent la comanda principalului său beneficiar pe care îl poartă foarte mulţi dintre procurorii DNA în suflet. acela aflat (încă)în Palatul din Dealul Cotrocenilor-  fiind, după cum bine se ştie, inepuizabilă. Mai ales aici, pe plaiurile carpato-pontico-dâmboviţene, şi tocmai într-un regim autoritar şi cu mentalităţi talibane, în care mama ridicolilor este mereu însărcinată…

Asta ca să nu mai vorbim despre graţioase mesaje cu adresă precisă cum ar fi, bunăoară:”  Baby supeeer-dulce, adversar declarat al lui Traian Băsescu, Stai pe aproape ptc vb mai târziu şi venim să te arestăm. Darlyng, ce televiziune de casă a Cotrocenilor preferi: B 1 sau Realitatea?”

Supeeeeer treabă, nu-i aşa?

Fireşte, nu contest, s-ar putea să fie şi persoane care să nu guste o asemenea ingenioasă şi generoasă ofertă. Nu-i nimic, are băieţi DNA şi ac de cojocul lor.

De pildă, cum  vi se pare noul Grup de socializare având genericul: „Socializaţi cu DNA –ul pe Facebook până nu vă saltă, ei, cu mascaţii!” …

 

                                                                Şerban CIONOFF