Zamfira Pora: Mesaj de răspuns lui Lucian Avramescu

Buna sa va fie saptamana! Nimic nu mai e ca alta data deoarece lumea se schimba si noi cu ea. Nu stiu de ce circul nu a fost între „pasiunile” mele de mic copil..?! Mi se părea atunci su acum ca animalele sunt chinuite inutil, nu aveam nicio bucurie..asa ca nu voiam să fiu dusa la spectacolul…de circ! Un sentiment ce nu mi s-a schimbat nici la maturitate!

Postarea dumneavoastra mi-a amintit ca totul e in schimbare si exodul schimbării nu iartă! Te cuprinde tristețea dar schimbările compun viata! Buruienile crescute in nestire in curțile părăsite pentru vieți mai bune si împlinite, lipsa auditoriului la spectacolul de circ sunt semne că nimic nu va mai fi cum era cândva…vin alte vremuri…alți oameni …alte viziuni si misiuni! Nici ploile nu mai sunt cum au fost, nici anotimpurile nu mai sunt patru, decat denumite asa astrologic si viata patriarhală din satele depopulate a cam încetat să existe cu vigoarea si ritmul de altădată…

Deci totul se misca si se schimba…Nu neaparat in mai bine. Sa va bucurați de fiecare clipă, de frumosul zilei, de ploaie, soare, luna, pietre și tot ce lasa urmă pe acest pământ, Grădină a Raiului, nevăzut de tot mai mulți!