10 reguli simple cu care Oprah Winfrey a slăbit 41 de kilograme, la 65 de ani

Celebra prezentatoare Oprah Winfrey (65 de ani) a slăbit miraculos cu ajutorul unei diete. În doar 11 luni, ea a reușit să scape de 41 de kilograme.

Oprah Winfrey a vorbit despre dieta pe care a adoptat-o pentru a slăbi 41 de kilograme. Ea a mărturisit că a început să aibă trei mese pe zi şi două gustări.

Dieta miraculoasă a lui Oprah Winfrey în 10 pași
Pasul 1 – trebuie să faci sport de dimineaţă, pentru a provoca arderea suplimentară de calorii. Sportul de dimineaţă reduce şi stresul de peste zi şi vă ajută să treceţi mai uşor peste crizele de foame.

Pasul 2 – secretul dietei vedetei este mersul pe jos, căci sporeşte arderea numărului de calorii şi a grăsimilor. În plus, mersul pe jos întăreşte şi musculatura spatelui, a pieptului şi a picioarelor.

Pasul 3 – consumul mărit de oxigen în timpul mersului sporeşte numărul caloriilor arse. Antrenamentul optim se situează între 70-80% din frecvenţa cardiacă maximă.

Pasul 4 – monitorizaţi evoluţia şi obiectivele stabilite, precum durata de slăbire. Alcătuiţi un jurnal în care să treceţi numărul kilogramelor pe care le-aţi pierdut, frecvenţa în care slăbiţi etc.

Pasul 5 – nu consumaţi alcool, căci acesta încetineşte metabolismul şi îngraşă.

Pasul 6 – eliminaţi grăsimile din alimentaţie. Mâncaţi cereale, orez, paste făinoase, legume şi fructe, lapte, carne albă, peşte şi brânzeturi cu maximum 30% grăsime.

Pasul 7 – nu mâncaţi nimic cu trei ore înainte de culcare

Pasul 8 – aveţi grijă să vă stabiliţi cinci mese pe zi, din care trei importante şi două auxiliare.

Pasul 9 – rolul meselor intermediare este de a împiedica instalarea foamei de lup.

Pasul 10 – consumaţi 6-7 pahare cu apă pe zi.

Sursa – doctorulzilei.ro