Taie – e foarte simplu – 300 calorii din meniul tău zilnic și vei vedea rezultate formidabile

Cercetătorii spun că vă puteţi îmbunătăţi sănătatea metabolică tăind doar 300 de calorii din meniul zilnic. Câte kilograme puteţi slăbi aplicând metoda. Cercetătorii spun că reducerea numărului de calorii îmbunătăţeşte tensiunea arterială, glicemia şi colesterolul. Doar prin acest „artificiu” relativ simplu, participanţii la studiu au pierdut în medie 16 kilograme în decurs de doi ani.

Experţii în nutriţie de la Duke University din Carolina de Nord subliniază că este mai important să ne concentrăm pe ce fel de alimente consumăm şi că nu trebuie să recurgem la o dietă drastică pentru a reduce riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral sau diabet, potrivit healthline.com.

Ce înseamnă 300 de calorii Dacă vă întrebaţi ce alimente puteţi evita pentru a reduce 300 de calorii, iată câteva variante: – un croissant de şuncă şi brânză are la 320 de calorii. – un cheeseburger obişnuit cu caşcaval are 300 de calorii. – există aproape 200 de calorii într-o brioşă mică. – – un cartof copt are 161 de calorii, dar fără unt, smântână sau alte toppinguri. – o pungă mare de chipsuri are aproximativ 274 de calorii. – o porţie mică de cartofi prăjiţi are 230 de calorii. – un baton de ciocolată cu alune are aproximativ 280 de calorii.

Distribuie prietenilor

Citeste mai mult: adev.ro