• Home
  • De la prieteni
  • Petrutza Petruta: Bună dimineața! Fericirea este în noi. Depinde de fiecare dacă o eliberează sau preferă să își poarte lacrimile adunate în gât

Petrutza Petruta: Bună dimineața! Fericirea este în noi. Depinde de fiecare dacă o eliberează sau preferă să își poarte lacrimile adunate în gât

petruta 2

Bună dimineața! Fericirea este în noi. Depinde de fiecare dacă o eliberează sau preferă să își poarte lacrimile adunate în gât ca o băltoacă rămasă după o aversă de vară.

Îmi pare bine că aveți cititoare care au început să răspundă scrierilor dvs. matinale și vă critică cu blândețe atunci când deznădejdea urlă ca o fiară închisă într-o cușcă prea mică pentru ea.

Părerea mea este că ar fi bine să vă gândiți la momentul în care s-a declanșat această suferință care v-a transformat totalitatea cuvintelor vorbite în cuvinte scrise. Poate că o supărare a pus cărămizile de bază ale acestui blocaj. Dacă nu este o cauză medicală, eu zic că este o cauză exterioară care va afectat și răspunsul corpului a fost lipsa la început a consoanelor și apoi a cuvintelor. Încercați să aflați ce a putut să vă aducă în situația de astăzi și începeți să construiți cu răbdare ceea ce s-a dărâmat.

O zi plină de speranță și un îndemn:”La luptă soldat! Ranița ta este plină de multe cuvinte care trebuie să fie revărsate într-un șuvoi de vorbe care să nu semene cu sunetele de durere scoase de șapte măgari cățărați pe rampă și lansați cu cărămizi bine utilizate”.

Parteneri