• Home
  • Sănătate
  • Un truc simplu şi eficient pentru reducerea artritei, a durerilor de spate şi a problemelor de sciatică

Un truc simplu şi eficient pentru reducerea artritei, a durerilor de spate şi a problemelor de sciatică

ricin

E un remediu naturist pe care te sfătuim să-l încerci. Un truc simplu şi eficient pentru reducerea artritei, a durerilor de spate şi a problemelor de sciatică

Ingredientul activ care asigură aceste efecte este uleiul de ricin. Acest ulei abundă în nutrienţi sănătoşi şi adeseori acţionează mai bine decât unele medicamente.

Printre altele, uleiul de ricin este de ajutor în infecţiile bacteriene şi virale, şi în mai multe tipuri de boli inflamatorii.
Oamenii de ştiinţă au descoperit că uleiul de ricin abundă în grăsimi sănătoase şi acizi graşi benefici precum acidul ricinoleic. Prin proprietăţile sale antivirale, analgezice, antibacteriene şi antiinflamatorii, acest ulei este un remediu naturist grozav pentru artrită, dureri de spate şi dureri de sciatică.

Alte beneficii sănătoase includ hidratarea pielii, stimularea creşterii părului, atenuarea constipaţiei cronice, întărirea funcţiei gastrointestinale şi întărirea sistemului imunitar. În plus, aplicaţiile topice cu ulei de ricin tratează muşcăturile de insecte, acneea, negii şi chisturile seboreice.

Vezi aici cum uleiul de ricin și bicarbonatul de sodiu pot trata peste 24 de probleme de sănătate! Iată cum să-l folosești!

Ca să-l foloseşti pentru reducerea artritei, a durerilor de sciatică şi a durerilor de spate în general, trebuie să acționezi pe două căi:
Extern – uleiul trebuie încălzit uşor şi masat pe zonele dureroase. Tratamentul trebuie repetat zilnic până la îmbunătăţirea stării de sănătate.

Intern – se adaugă 3 picături de ulei de ricin la un pahar de apă și se consumă zilnic. Dacă gustul nu vă place puteți îndulci cu puțină miere. Tratamentul trebuie repetat zilnic până la îmbunătăţirea stării de sănătate, dar nu mai mult de 7 zile la rând.

Contraindicații – femei gravide și cele care alăptează, persoanele cu probleme la stomac, cele cu afecțiuni inflamatorii ale intestinelor. Nu trebuie consumat în cantități mari, întrucât poate dăuna sănătății!

Sursa – Secretele.com

Parteneri