4 sfaturi pentru a ridica pomeții lăsați de vârstă

Odată cu trecerea timpului, chipul nostru începe să sufere anumite modificări. Este un lucru normal pe care trebuie să-l acceptăm.
Moștenirea genetică, modificarea greutății corporale sau obiceiurile alimentare pot influența aspectul pomeților. Dacă aceștia sunt lăsați, putem îmbunătăți situația cu ajutorul câtorva remedii simple.
1. Exercițiile faciale tonifică obrajii și pomeții
pomeți exerciții 300x147 2Facem regulat exerciții fizice pentru întărirea mușchilor fesieri sau abdominali. La fel trebuie să procedăm și în cazul pomeților. Prin urmare, acesta este un remediu ce merită încercat.
Este foarte simplu. Așază-te în fața oglinzii și zâmbește într-un mod exagerat pentru zece secunde, apoi relaxează-ți fața și repetă exercițiul de 5 ori. După aceea, umple-ți gura cu aer, ca și cum ai umfla un balon. Fă acest lucru timp de 10 secunde, relaxează mușchii feței, apoi repetă exercițiul de încă cinci ori.
Și nu în ultimul rând, masează cu ambele mâini și mișcări circulare zona de deasupra pomeților, timp de 2 minute, apoi mută-te mai jos, spre mijlocul obrajilor, unde poți simți dantura. Vezi ce ușor este? Repetă întregul procedeu de două ori pe zi.
2. Mască pe bază de avocado și miere
Acest remediu este celebru și foarte ușor de pus în practică. Fructul de avocado ajută la tonifierea și hidratarea pielii, prevenind apariția ridurilor și hrănind musculatura.
Ia jumătate din miezul unui fruct de avocado și amestecă-l cu două linguri de miere. Aplică această cremă pe obraji și las-o să acționeze timp de 15 minute. După încheierea acestui interval, clătește-te cu apă caldă. Este recomandat să apelezi la acest tratament seara, înainte de culcare. Este foarte eficient.
3. Mască pe bază de iaurt și aloe vera
Acesta este un remediu foarte hrănitor pentru piele, utilizat de multe femei. Iaurtul simplu amestecat cu aloe vera acționează ca o cremă tonifiantă excelentă. Prin urmare, merită efortul de a începe ziua cu acest tratament.
Pune într-un vas patru linguri de iaurt simplu și două linguri de gel de aloe vera. Amestecă ingredientele cu o lingură până obții o consistență fină. Aplică amestecul pe față cu ajutorul unei pensule și lasă-l să acționeze pentru 20 minute. Vei vedea că aderă foarte bine la piele. După ce au trecut cele 20 de minute, poți să îndepărtezi masca folosind apă caldă.
Vei observa imediat că pielea ta este mai fină. Dacă apelezi la acest remediu în fiecare zi, vei reuși treptat să-ți ridici pomeții lăsați.

Continuarea pe frunza-verde.ro