AI DIABET? FIERBE ACESTE FRUNZE SI TRATEAZA DIABETUL FARA MEDICAMENTE!

Diabetul este o afectiune comuna, de care sufera foarte multe persoane din toata lumea. Cand pancreasul opreste producerea insulinei sau cand organismul nu poate sa foloseasca asa cum ar trebui insulina secretata, apare diabetul.

Simptomele comune ale diabetului sunt:

– urinare deasa, mai ales in timpul noptii

– Senzatia de sete permanenta

– Pierdere semnificativa in greutate

– mancarimi permanente in partile intime

– taieturi sau rani care se vindeca foarte greu

– vedere incetosata

– oboseala cronica

Cel mai rau lucru in legatura cu aceasta boala estte ca poate provoca alte probleme de sanatate, precum: probleme ale vederii, lipsa de vlaga, orbire, probleme neurologice, disfunctii ale rinichilor, probleme cu inima, disfunctii erectile etc.

Exista doua tipuri de diabet: diabet de tip 1 si diabet de tip 2

Diabet 1, care mai este numit si diabet juvenil, apare atunci cand sistemul imunitar ataca si distruge in mod eronat beta celulele din pancreas, care produc insulina.

Diabet 2, care mai este numit si diabetul adult, apare atunci cand organismul nu poate sa foloseasca asa cum ar trebui insulina produsa, sau nu poate produce suficienta insulina.

Exista numeroase remedii naturale care te pot ajuta sa reglezi nivelul zaharului din sange, insa acesta este cel mai eficient, iar pentru prepararea lui nu vei avea nevoie decat de cateva frunze de mango.

Iata cum poti pregati acest remediu:

Mai intai, ia 10-15 frunze de mango, si pune-le la fiert in 250-300 de ml de apa. Cand apa a dat in clocot, toarna tot continutul intr-o cana si las-o acoperita peste noapte, la infuzat.

Dimineata, consuma apa infuzata pe stomacul gol. Pentru cele mai bune rezultate, trebuie sa aplici acest remediu timp de 2-3 luni.

Efectele le vei resimti din plin inca de la prima utilizare!

Sursa –  Secretele.com