• Home
  • Sănătate
  • Alimente de la care faci cancer! Evită-le, dacă vrei să fii sănătos

Alimente de la care faci cancer! Evită-le, dacă vrei să fii sănătos

alimente cancer 1

Uneori, și cei mai sănătoși oameni fac cancer. Trebuie avută o mare grijă la alimentație și la stilul de viață. Dacă vei putea evita alimentele care cauzează cancerul, vei reduce riscurile de a face boala.

Căutați produsele pe care este specificat: ”Fără BPA” și feriți-vă de conserve!

Fără alimente afumate! Carnea afumată conține agenți cancerigeni nocivi, numiți nitrați și nitriți, care o împiedică să se strice. Iar când carea afumată este gătită, nitrații și nitriții se transformă în nitrozamine și nitrozamide, substanțele de nitrozare crescând riscul de cancer.

Peștele de cultură. Ați putea că este mai sigur decât cel de captură, că trăiește într-un mediu controlat. Greșeală majoră! Peștii sălbatici își iau omega-3 din natură, cei de cultură sunt hrăniți cu concentrate, unele incluzând multe substanțe chimice și pesticide. Precum găinile, sunt îmbuibați și nu cresc natural.

Carnea la grătar. Este minunat când facem un grătar, da, știm cu toții. Știați însă că și riscul de cancer crește, cu ocazia asta? Potrivit unui studiu, compușii chimici care se formează în timpul procesului de frigere la grătar sunt cancerigeni.

Uleiurile hidrogenate cresc riscul de a face cancer la sân. Grăsimile trans sunt de mult incriminate și a fost dovedit că pot da grave probleme de sănătate, cum ar fi boli de inimă, diabet și cancer.

Popcornul la microunde. Este un aliment care cauzează cancer. Nu e vorba de popcorn în sine, ci de ambalajul în care se află, plin de chimicale, pentru a împiedica uleiul din pungă să curgă. Compușii aceștia evident că ajung în aliment. Muncitorii de la fabricile care produc aceste ambalaje au dezvoltat masiv cancer la prostată.

Orice fruct sau legumă care nu este BIO vine cu un risc de cancer. Fiindcă toate celelalte sunt crescute cu pesticide și ierbicide și conțin chimicale periculoase pentru sănătate, compuși cancerigeni.

Zahărul. Celulele canceroase se hrănesc cu zahăr. Automat acest aliment este prietenul cancerului. Zahărul trebuie exclus din alimentație, este moartea albă, nu aduce nimic bun în afară de gustul dulce.
Alimentele procesate. Mezelurile și toata carnea prelucrată devine doar o bombă cu ceas, mărind riscul de cancer la stomac și alte feluri de cancer. Evitați cât puteți, până la excluderea totală.

Sursa – doctorulzilei.ro

Parteneri