Ana Luciana Avramescu : Haideți la Sângeru!

vvvv

O noua provocare. Pe 13 august , cum probabil deja știți , la Muzeul Pietrei din Sângeru , avem la orele 17.00 un eveniment deosebit, care constă in concertul lui Alexandru Tomescu, o mică sfințire a Bisericii din Livadă , proiect conceput de tata, dialogul cu un mare profesor doctor, Irinel Popescu, personaj principal din cartea ce va fi lansată atunci “Grei ai medicinei românești “

Dar mai e ceva netrecut în afiș: dialogul meu cu publicul .

Mi-am propus ca anul acesta să îi iau locul tatei din toate punctele de vedere . O să fiu cât de activă posibil , pentru că simt că mi-am intrat in ritm.

Vreau sa comunic cu oamenii, sa le urez bun venit într-un stil aparte , să îi fac să se simtă bine , să le ofer toată atenția mea și nu numai .

Anii trecuți eram mai distanțată de orice însemna eveniment și public deoarece tata și mama se ocupau liniștiți de tot . Anul ăsta … mai dificil. Vreau să preiau frâiele .

Va aștept cu drag la Sângeru . Colțul de rai pe care-l numesc acasă . Locul in care am respirat aerul rezidual , cum spun americanii .
Va aștept sa vă prezint Muzeul Pietrei și sa vă împărtășesc proiectele lui Lucian Avramescu .
Mi-e dor să văd curtea plină de oameni dornici sa asculte și sa privească ce avem noi de oferit lor . Haideți la Sângeru !

Parteneri