Apa alcalină, secretul sănătății oricărui om, mai importantă pentru viața ta decât orice aliment

apa alcalinăSuntem alcătuiți în majoritate din apă. Nu e un secret.  Secretul este alcalinitatea apei pe care o bem. Apa alcalină întărește sistemul imunitar, îmbunătățind starea de sănătate și încetinind procesul de îmbătrânire, prin proprietățile sale antioxidante.  Deși apa alcalină nu prezintă o valoare nutrițională sau de medicament, are, însă, capacitatea remarcabilă de a neutraliza și lichefia deșeurile acide din organism, păstrând o stare de sănătate în parametri normali. Ce este apa alcalină? Recunoaștem apa alcalină după pH-ul 7.0. Recomandată celor care își doresc să își purifice complet organismul, apa alcalină este prelucrată într-un mod mai special, prin care se urmărește asigurarea echilibrului de pH din interiorul acesteia. De regulă, pH-ul apei este unul neutru (7.0), iar orice tip de apă cu valoare mai mare a pH-ului decât cel obișnuit, este apa alcalină. Cea care se poate mândri cu cele mai sănătoase efecte benefice asupra sănătății este cea cu pH-ul între 8.5-9.5. Beneficiile apei alcaline Consumând apă alcalină, veți ajuta țesuturile organismului în eliminarea toxinelor. Provocată în mod automat, alcalinitatea naturală încurajează efectul de curățare, organismul aflându-se, astfel, într-o stare optimă de funcționare. Apa alcalină aduce numeroase beneficii pentru sănătate, echilibrând organismul și regenerând celulele. Cantitatea de ioni OH este mai mare decât cea de ioni H+, capacitatea acesteia de a lega oligoelementele vitale funcționării optime a organismului fiind una mai însemnată. Atât pentru persoanele în vârstă, cât și pentru bolile grave sau moderne, tratamentul cu apă alcalină s-a dovedit de fiecare dată un real succes, fapt susținut cu tărie de societățile medicale japoneze, care îl recomandă ca leac sigur pentru afecțiuni ca: Boli ale aparatului circulator, dureri de cap, dureri ale corpului, artrită, aritmii funcționale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, tuberculoză, astm bronșic, boli ale ficatului, boli ale rinichilor, meningită, stări de vomă, diaree, hemoroizi, gastrită, diabet, constipație, afecțiuni ale ochilor, cancer la organele genitale, dereglări menstruale, boli ale gâtului, nasului și urechilor. Metoda de Preparare a Apei Alcaline . Benefică în tratamentul diabetului zaharat

Cercetările din Japonia, dar și din alte țări, au demonstrat faptul că apa alcalină duce un război eficient în lupta împotrivă diabetului zaharat. Bogată în hidrogen activ și introdusă într-un plan nutrițional, aceasta dispune de proprietăți unice. Mai mult decât atât, medicii sfătuiesc pacienții să consume zilnic 9-10 pahare de apă alcalină ionizată. Motivul pare să stea în ionii grei de oxigen, care combat radicalii liberi din organism, într-un mod eficient. Un consum regulat de apă alcalină sau apă alcalină ionizată poate reduce nevoia de insulină cu până la 50%. Cum obținem apă alcalină?

Pentru a obține apa alcalină, va puteți ajuta de următoarea rețetă: Aveți nevoie de: un bol mare cu apa plată, două lămâi, două linguri de sare de Himalaya Mod de preparare: Spălați lămâile foarte bine, tăiați-le în patru și adăugaţi-le în apă, fără a le stoarce. Adăugați sarea și lăsați lichidul, la temperatura camerei, peste noapte. În următoarea zi, turnați apa într-o sticlă și, în tot acest timp,după ce consumați din ea, păstrați-o la frigider pentru câteva zile. Cu ajutorul unui test pe care îl veți putea găsi în magazinele specializate, veți descoperi că ph-ul apei variază între 8.5 și 9%, valori ideale pentru menținerea unei stări de sănătate fără cusur.

Distribuie prietenilor

Sursa: http://topremediinaturiste.ro