AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Aristotel Bunescu: Un artist de valoare – pictorița și poeta Larisa Roman

,,Buni zori!” După salutul de întâmpinare al gazetarului și poetului Lucian Avramescu, o să vă fac o surpriză plăcută azi. De la un om care potrivea bine cuvintele și în articole de presă, dar și în poeme, facem trecerea la un om care așează bine culorile și cuvintele. Asta deoarece invitata noastră specială de astăzi este o pictoriță de valoare, dar și autoarea unor poezii impresionante. Este vorba despre doamna Larisa Roman.
În articolul de astăzi, vom pune în lumina marile sale calități în arta armoniilor cromatice. Sperăm ca în viitorul apropiat să vă putem demonstra și virtuțile sale deosebite demonstrate în arta poetică.
-Pentru început, vă rog să vă prezentați pentru cei care nu vă cunosc.

-Bine v-am găsit! Sunt Larisa Roman, un om care își găsește pasiunea și vocea în pictură și poezie. Pentru mine, arta este modul de exprimare cel mai autentic și cel mai profund, prin care îmi pot transmite emoțiile și viziunea asupra lumii.

– Cum a fost anul 2023 pentru arta dumneavoastră ?
-Anul 2023 a fost un an de redescoperire personală. Am regăsit dragostea pentru pictură și poezie, două forme de artă care fac sufletul meu să vibreze. Când am pensula în mână, pictez emoția sufletului meu, iar bucuria culorilor îmi pictează universul. A fost un an plin de creștere și înțelegere mai profundă a propriei mele voci artistice.

– Ce visați pentru 2024, dar și pentru următorii ani?
-Pentru restul anului 2024 și pentru anii care urmează, îmi doresc evoluție continuă. Vreau să învăț lucruri noi, să-mi perfecționez abilitățile și să-mi aprofundez cunoașterea în domeniul artei. Dorința mea cea mai mare este să transmit emoție și să transpun publicul în emoția sufletului meu, purtându-i către un univers colorat și viu. Vreau să reușesc în acest domeniu, să las o amprentă unică și să contribui la lumea artei într-un mod semnificativ.

– Cum vreți să se desfășoare lumea dumneavoastră, lumea artei, lumea în general?

-În lumea mea ideală, arta este un limbaj universal care unește oamenii. Vreau ca lumea artei să fie un spațiu deschis, unde creativitatea și emoția sunt valorizate și împărtășite liber. În lume în general, aspir la un viitor în care frumusețea și diversitatea expresiei artistice sunt recunoscute și apreciate la scară largă. Sper ca arta să devină un instrument de comunicare și înțelegere între diferite culturi și comunități, să deschidă inimi și să inspire mintea.

– Mulțumim frumos pentru cuvinte. Să vedem și niște tablouri acum. Pe mine m-au impresionat în mod deosebit. Iată câteva dintre ele…

L1L2L3L4L5L6L7L8L9L10L11

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!