• Home
  • Prima
  • Bătaie dintre primarul PSD și liderul PNL din comună, ambii în spital acum, din motive de coronavirus

Bătaie dintre primarul PSD și liderul PNL din comună, ambii în spital acum, din motive de coronavirus

Primarul PSD din comuna olteană Vişina Nouă l-a agresat pe preşedintele PNL din aceeaşi localitate în mijlocul străzii, conflictul degenerând într-o bătaie cu buze rupte și cămăși sfâșiate.

Mai mulţi voluntari PNL care împărţeau măşti sâmbătă, 18 aprilie, în comuna olteană Vişina Nouă susţin că au fost întrerupţi din demersul lor de primarul PSD al localităţii. În acest context, s-a produs o altercaţie. Concret, liderul organizaţiei locale PNL a fost lovit de către primar, alegându-se cu buza spartă. Primarul, la rândul său, reclamă că de asemenea a fost agresat. Acum sunt amândoi pe câte un pat de spital, transmite Adevărul.ro.

La acţiunea de voluntariat ar fi participat, spune primarul localităţii, Cristian Ţol, aproximativ 20 de persoane. Care, însă, nu ar fi simpli voluntari, ci activişti în partidul rival, PNL. Acțiunea liberalilor a fost de împărțit măști, dar ei au dat și alimente pentru săraci și bătrâni. Primarul PSD a sărit la bătaie fiindcă, spune el, era o acțiune electorală.

Cazul este anchetat, cu ambii beligeranți politici în spital. Este primul conflict cu pumni între putere și opoziție înaintea alegerilor locale care deocamdată nu se știe când vor fi organizate. E și o premieră în bătălia cu pumni și picioare pentru combaterea coronavirusului.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri