Ce se întâmplă dacă aplici coaja de banană pe față?

Cojile de banane au extrem de multe beneficii asupra sanatatii si pot fi intrebuintate pentru scopuri variate. Asa ca data viitoare dupa ce ai mancat obanana, nu ii arunca coaja, ci mai bine foloseste-o pentru una dintre urmatoarele situatii:

  1. Scapa de negi

Vei avea nevoie de un bandaj si de o bucata din coaja de banana. Pune coaja peste neg si fixeaz-o cu ajutorul bandajului. Las-o peste noapte si repeta procedura de mai multe ori consecutiv, pana negul va disparea.

Distribuie prietenilor
  1. Scapa de riduri si acnee

Acest truc este eficient si nu dureaza mai mult de cateva minute. Tot ce trebuie sa faci este sa te dai pe fata cu coaja de banana, sa o lasi sa intre in piele timp de 30 de minute, apoi sa te speli.

  1. Foloseste-o ca solutie de curatare

Poti curata mobila, argintul si incaltarile care sunt facute din materiale fine cu ajutorul cojii de banana. Vor straluci ca noi!

  1. Albeste-ti dintii

Perie-ti dintii cu partea interioara a cojii. Fa asta zilnic, timp de mai multe saptamani si vei observa rezultatele.

  1. Calmeaza muscaturile insectelor

Pune o bucata de coaja de banana peste muscatura si pielea se va calma.

  1. Scapa de simptomele de psoriazis

Coaja de banana calmeaza pielea, asa ca daca ai psoriasis, freaca-te cu coaja de banana si asteapta 10 minute pana incepe sa actioneze.

  1. Foloseste-o ca inlocuitor pentru analgezice

Daca suferi de iritatii ale pielii, freaca zona afectata cu coaja de banana, asteapa 10-15 minute, iar simptomul va disparea.
sursa: secretele.com, Calin Petru Barbulescu