• Home
  • Sănătate
  • Ceai pentru curățarea plămânilor. „Din a treia zi se văd rezultate”

Ceai pentru curățarea plămânilor. „Din a treia zi se văd rezultate”

Lidia Fecioru a vorbit, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, despre leacul care ajută la curăţarea plămânilor după trei zile.

Este un ceai ideal pentru persoanele care suferă de astm, care au trecut printr-o răceală puternică sau care vor să se lase de fumat.

„Aceasta este o reţetă pentru curăţarea plămânilor. Este pentru cei care vor să se lase de fumat, fie pentru cei care mai au plămânii încărcaţi după răceală sau pentru cei care au astm”, a explicat Lidia Fecioru, potrivit doctorulzilei.ro.

Ceaiul poate fi băut cu 30 de minute înaintea mesei și rezultatele pozitive vor apărea după doar 3 zile.

„Se ia o bucăţică de rădăcină de ghimbir, două linguriţe de ceai de curcuma, un litru de apă, 400 de grame de usturoi tăiat rondele şi zahăr. Zahărul să fie brun.

Punem apa la fiert şi adăugăm pe rând ingredientele. Zahărul îl punem la sfârşit. Fierbem la foc mic, până scade cantitatea la jumătate. Lăsăm la răcit şi punem la frigider.
Se poate lua dimineaţa, câte două linguri sau dimineaţa şi seara câte o lingură. Se ia înainte de masă cu 30 de minute.

Ridică imunitatea şi are mai multe proprietăţi. Din a treia zi se văd rezultate. Putem să avem o tuse productivă după. O mai putem face când simţim iar nevoia”, a mai spus Fecioru.

Parteneri