Ceaiul de năpraznic, planta care chiar tratează cancerul. Ce alte beneficii incredibile ascunde?

Napraznicul (geranium robertianum) este una dintre plantele cu proprietati medicinale miraculoase. Infuzia din aceasta planta este unul dintre cele mai puternice remedii contra numeroaselor tipuri de cancer, dar beneficiile lui terapeutice si profilactice nu se limiteaza doar la aceasta maladie grava. Iata motivele pentru care merita sa introduci ceaiul de napraznic chiar astazi in dieta ta zilnica.

Ceaiul de năpraznic trateaza cancerul
Napraznicul nu este doar un adjuvant in lupta contra cancerului, ci un real tratament, spun fitoterapeutii. Exista cazuri in lume in care persoane bolnave de cancer pulmonar, mamar, intestinal, de piele sau uterin au fost vindecate doar cu ajutorul acestei plante medicinale.

Ceaiul de năpraznic intareste sistemul imunitar si previne infectiile
Ceaiul de napraznic este unul dintre cele mai puternice imunostimulatoare naturale, datorita concentratiei crescute de fenoli, compusi cu rol esential in combaterea multiplicarii agentilor patogeni in organism si in prevenirea infectiilor. Este aliatul de nadejde al sanatatii in sezonul rece, cand virozele respiratorii sunt extrem de active, protejandu-te cu succes de neplacutele afectiuni.

Ceaiul de năpraznic trateaza infertilitatea la barbati si femei
Napraznicul este o planta cu puternice proprietati vindecatoare asupra organelor reproducatoare, in vederea combaterii infertilitatii atat la femei, cat si la barbati. Curele cu ceai de napraznic ajuta la tratarea impotentei, a oligospermiei si astenospermiei la barbati si a fibroamelor uterine, chisturilor ovariene sau a tulburarilor de ciclu menstrual si ovulatiei la femei.

Ceaiul de năpraznic este un tonic fizic si psihic
Nu in ultimul rand, ceaiul de napraznic este un puternic remediu contra oboselii fizice. Energizeaza organismul si il protejeaza de atacul radicalilor liberi. In plus, are un efect relaxant si asupra sistemului nervos, combatand rapid efectele stresului in corp.

Ceaiul de năpraznic trateaza afectiuni gastrointestinale
Ceaiul de napraznic este un tratament natural de incredere si in vindecarea ulcerului sau diareei, dar si a altor inflamatii intestinale.

Contraindicatii sau efecte secundare ale ceaiului de napraznic
Napraznicul este una dintre plantele medicinale cel mai bine tolerate de organism. Doar barbatii cu afectiuni ale prostatei trebuie sa evite acest remediu naturist.
Sursa : Acasa.ro