Cele mai bune rețete naturiste pentru tratarea durerilor articulare. Colții de cartofi încolțiți, remediul minune

     Durerile articulare apar nu doar după trecerea anilor. Ele impiedică miscarea si mobilitatea și, nu-i glumă, scurtează viața chiar cu 8 -10 ani.

  1. Supa de cartofi

Cateva bucati de cartofi noi (7-8 sunt de ajuns) de dimensiuni medii, se spala bine, apoi se taie in bucati mici. Apoi macinati si se toarna apă suficienta pentru a acoperi piureul. Trebuie sa fierbeti la foc foarte lent pentru cel putin doua ore.
Amestecul se filtreaza mai intai printr-o sita si apoi printr-un tifon. Trebuie sa fie consumat de trei ori pe zi, 1 cana pe luna. Daca aveti nevoie de rezultate mai bune in durerile articulare, prelungiti tratamentul naturist pentru inca o luna.

Distribuie prietenilor
  1. Suc de ridiche neagra
    Util pentru profilaxia impotriva durerilor articulare este sucul de ridiche neagra. Acest suc se bea cel putin de trei ori pe zi. Pentru a pregati, se piseaza bulbii, se strecoara si se colecteaza sucul. Doza zilnica suficienta se face din doi sau trei ridichi.

cartofi unu3, Tuverculii de cartofi care încolțesc în cămară par a fi cel mai eficient tratament naturist pentru durerile articulare. O doamnă povestește că mama ei nu se putea deplasa de durerile la genunchi, nu putea dormi. Cineva a învățat-o să culeagă mugurii alții de pe cartofii care au dat colț în cămară, să-i pună într-un borcan și să-i țină la rece aproximativ o săptămână. Apoi i-a macerat și a aplicat comprese zilnic pe zona dureroasă cu acest produs. Într-o lună de tratament acasă, mama ei s-a putut ridica din pat și acum merge. E adevărat, în baston, dar merge, iar noaptea doarme ca un prunc, săpând de durerile care-i făceau nopțile un coșmar.