Cele mai sănătoase alimente pentru bărbați

Pentru sănătate ai nevoie de alimentație echilibrată, mișcare și odihnă. Bărbații nu acordă atenție acestora, însă metabolismul lor pare a fi mult mai rapid decât la femei.
Iaurtul poate înlocui o masă

Dacă timpul nu îți permite să gătești ceva mai consistent, poți opta pentru un iaurt și astfel ai o masă sănătoasă, care va acționa asupra florei intestinale.
De asemenea, ouăle sunt recomandate a fi consumate fie fierte, fie poșate. Albușul de la ou find cel mai indicat în cazul bărbaților deoarece acesta rerezintă cea mai bună sursă de proteină ce poate influența fertilitatea într-un mod pozitiv.
Fructele de mare

Stridiile de exemplu reprezintă o sursă de zinc, mineral esenţial pentru o fertilitate optimă. Totodată, pot preveni şi apariţia cancerului de prostată.
De asemenea peștele care este bogat în acizi grași de tipul Omega-3 sunt recomandați a fi consumați de către toată lumea, dar mai ales de către bărbați. Poate fi o variantă sănătoasă de prânz mai ales dacă este alături de o garnitură de legume.
Îți aduce un aport bun de fibre, are calorii puține și este de mare ajutor atâr în menținerea sănătății cât și a siluetei.
De asemenea este necesar să consumi oleginoase, soia, portocale și legume roșii.

Continuarea pe clicksanatate.ro