A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Concluziile uimitoare ale cercetătorilor elvețieni: bărbații cu barbă au mai mulți microbi decât câinii!

0 176

Bărbații cu barbă sunt la modă, sunt atrăgători și par mult mai masculini. Însă, potrivit ultimelor studii făcute, acest accesoriu natural le poate aduce foarte multe neplăceri. Cercetătorii elvețieni au descoperit că barba a devenit un paradis pentru microbi!

Potrivit ultimelor cercetări, reprezentantul sexului tare se poate îmbolnăvi serios de pe urma bărbii sale, iar cel mai bun prieten al omului se pare că este mai igienic dacă vine vorba să numărăm paraziții.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Oamenii de știință au analizat probe de păr facial de la 18 bărbați și de la gâtul a 30 de câini, de diferite rase. Potrivit profesorului Andreas Gutzeit de la Clinica Hirslanden din Elveția, au fost identificate mai multe bacterii în părul uman al participanților la studiu.

În urma rezultatelor, cercetătorii atestă că în comparație cu barba masculină, câinii sunt mult mai curați.

Cei 18 au fost aleși din toate categoriile de vârstă și la toți s-au înregistrat valori șocante ale prezenței bacteriilor. Dintre cei 30 de câini, 23 aveau un nivel îngrijorător microbian, în timp ce la restul s-au înregistrat cantități moderate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult