AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cum putem să ne ferim de boli. Sfaturile neurochirurgului Leon Dănăilă: „Sunt niște stâlpi ai sănătății”

Celebrul fost neurochirug a vorbit, într-un interviu, despre care sunt cei mai importanți „stâlpi ai sănătății” și cum ne ajută fim sănătoși.

Potrivit neurochirurgului, alimentația, exercițiile fizice și credința sunt principalele elemente care ne ajută să ne menținem mintea și trupul sănătoase.

„Sunt nişte stâlpi ai sănătăţii şi în aceştia intră o alimentaţie corespunzătoare (…). Alimentaţia este foarte importantă, regimul mediteranean – adică individul respectiv trebuie să consume peşte, fructe de mare, legume, fructe-, care este foarte bun şi a dat rezultate foarte bune.

În afară de alimentaţie, exerciţiile fizice sunt foarte bune, cel puţin mersul pe jos. Dacă faci câte 2000 de paşi în fiecare zi tot e bine. În afară de aceasta, sacralitatea, adică credinţa, este foarte importantă.

Să ai încredere în ceea faci, în ceea ce vrei să realizezi şi cu rugă către Dumnezeu, pentru că rugăciunea are trei roluri: una de cerere, una de mulţumire lui Dumnezeu şi una de laudă pentru Dumnezeu”, a spus specialistul.

Continuarea pe click.ro

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!