Cum să scapi de bacteriile din stomac în mod natural FĂRĂ ANTIBIOTICE

??????????????????????Bacteriile din stomac sunt o boala foarte comuna iar tratamentul impotriva lor este de durata si foarte dificil. In cele ce urmeaza va recomand un medicament natural foarte eficient impotriva bacteriilor din stomac…. Este vorba despre uleiul de masline in combinatie cu smochinele, cel mai bun remediu natural impotriva bacteriilor din stomac.

Îți trebuie 10 smochine uscate și 200 de ml de ulei de masline .Taiati smochinele in 4 bucati si turnati uleiul peste ele. Amestecati putin si apoi puneti tot amestecul intr-un borcan.
Lasati-l sa stea timp de 7 de zile.

Distribuie prietenilor

Administrare: Dupa cele 7 de zile, este recomandat sa se consume o lingura din uleiul de masline dimineata pe stomacul gol. Va trebui sa va sincronizati dieta cu acest tratament pentru a-l face si mai eficient. Mancati fara condimente si cât mai putin. Nu mâncati acru. Evitați carnea grasă. Tratamentul se face pe o perioada nelimitata, pana cand in urma analizelor veti observa ca bacteriile au disparut. De regula tratamentul isi face efectul dupa o luna.Acest preparat va ajuta sa scapati de :  Helicobacter Pylori, principala cauza a aparitiei tuturor bolilor stomacului , Gastrita acuta, Gastrita cronică,  Ulcer duodenal, Ulcer gastric , Cancer la stomac , Refluxul gastroesofagian ,Sindromul diseptic functional, tulburari extradigestive . Articolul este oferit sub licenta Creative Commons și este scris de Cristian Iacov.