Cum să scapi RAPID de herpes! Află MIRACULOSUL tratament din casa ta!

Herpesul este cauzat de un virus, numit Herpes simplex, iar acesta este transmis cu foarte mare ușurință.
De cele mai multe ori, acesta apare în copilărie, iar odată ce o persoană este infestată, acest virus rămâne latent și persistă în organism, manifestându-se prin apariția herpesului, caracterizat prin mici vezicule cu lichid clar, localizate pe buză sau în colțul buzei.
Poate dura și două săptămâni până la vindecarea acestei afecțiuni, iar de cele mai multe ori necesită tratament local. Tratamentul medicamentos dă rezultate excelente în majoritatea cazurilor, însă putem trata această afecțiune și cu ajutorul remediilor naturale.
Alimentul care vindecă imediat această problemă
Pentru tratarea herpesului, trebuie să cureți un cățel de usturoi, toacă-l mărunt, apoi aplică pe zona afectată. Lasă-l să acționeze 15 minute, apoi clătește cu apă călduță. Te va ustura la început, însă nu trebuie să te îngrijorezi. Este normal.
Însă, după doar câteva minute vei vedea cum durerea se va diminua și apoi o să dispară de tot. În foarte multe cazuri, herpesul dispare după ce acest tratament natural a fost aplicat. Dacă însă acest lucru nu se întâmplă, mai repetă procesul și a doua zi. Cu siguranță, după repetarea acestui proces herpesul va fi doar o amintire urâtă.
Sursa: fiisanatos.info Preluat de la Andrei Laslău.ro