Cum sa-ti vindeci ficatul distrus urmand o reteta timp de 15 zile

 

      ficat gras „Munca” depusa de ficat de-a lungul timpului s-a schimbat. Desigur, „munca” respectiva a fost intotdeauna filtrarea toxinelor si eliminarea lor din organism cat mai repede posibil. Problema este ca aceasta munca s-a ingreunat odata cu trecerea timpului, intrucat ficatul are mult mai mult de munca in zilele noastre fata de ce trebuia sa filtreze acum 100 de ani, asta datorita alimentatiei precare.
Cand te gandesti la cat de multe toxine este supus corpul nostru in fiecare zi, iti vei da seama singur ca „munca” ficatului este cu mult depasita fata de cat poate duce. De la alimente prajite sau tratate cu pesticide , pana la apa pe care o bem, aproape totul trebuie sa fie filtrat de ficat. Suprasolicitarea lui duce in timp la dezechilibre care iti pot pune viata in pericol.

Simptome ale suprasolicitarii ficatului

Exista anumite simptome care va pot pune semne de intrebare. Daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome, este posibil sa aveti de-a face cu un ficat supraincarcat:
– Scaun sau urina in mod constant anormale (aspect, culoare)
– Pielea ingalbenita ce se mentine asa pentru mai mult timp si nu dispare daca incerci sa-ti schimbi dieta sau obiceiurile
– Oboseala cronica
– Partea alba a ochilor este mereu de culoare galbena
– Probleme digestive
– Dureri frecvente de stomac, indiferent de alimentatia aleasa
Pe langa problemele care pot sa apara datorita aimentatiei, imbolnavirea ficatului poate tine si de genetica. Asadar, trebuie sa faci cercetari pentru a cunoaste daca problemele la ficat tin de regimul alimentar, stilul de viata sau daca le mostenesti.
In cazul in care te confrunti cu probleme la ficat si trebuie neaparat sa iei masuri, te anunt ca tratamentele conventionale pot avea efecte adverse dezastruoase pe termen lung.
De aceea sunt sigur ca reteta naturala de mai jos te va face sa ai un ficat nou, dupa maxim 15 zile, astfel:
In primul rand, trebuie sa consumi amestecul natural de mai jos in fiecare zi, dupa care, pe tot parcursul zilei sa bei minim 2 litri de apa.
Ingrediente pentru un singur amestec, care se consuma o data pe zi, dimineata!
– o sfecla rosie (nu foarte mare)
– 50 de grame de afine
– o radacina de 2 cm de ghimbir
Spala bine sfecla rosie, curat-o de coaja si, impreuna cu afinele si ghimbirul curatat, pune-le la storcator.
Vei obtine un amestec de vis, extrem de aromat si cu foarte multe beneficii in tratamentul ficatului bolnav.In cazul in care nu suportati ghimbirul, puteti sa nu-l adaugati!
Consumand in fiecare dimineata acest amestec, imediat dupa micul dejun, vei ajunge ca, in maxim 15 zile, sa ai un ficat deoxifiat pregatit sa faca fata oricarei provocari.
Alegerea iti apartine! Fie iti administrezi medicamente pline de chimicale, care in timp isi vor lasa amprenta asupra sanatatii, fie vei alege sa-ti regenerezi ficatul cu un amestec natural, care va face minuni nu doar ficatului, ci intregului organism.
Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

– See more at: http://www.secretele.com