• Home
  • Sănătate
  • De ce singurătatea îi alege pe cei mai puternici oameni

De ce singurătatea îi alege pe cei mai puternici oameni

singuri 1

Daca ai incerca sa urmaresti si sa analizezi, vei observa ca, de cele mai multe ori, cei mai buni si cei mai puternici oameni sunt singuri…

Acesti oameni sunt, de regula, atragatori. Au carisma, sunt destepti, educati, cu bune maniere. Dar undeva in adancul sufletului ascund o mica tristete. Ei isi cauta anume „omul lor”, cu care sa poata conversa, sa se poata distra, sa il poata iubi si cu care sa poata forma o familie, scrie devorbacutine.eu.

Ei deseori gresesc, sufera mult,  foarte greu isi revin dintr-un insucces. Dar de fiecare data isi aduna toate fortele si revin la suprafata cu noi puteri. Apoi o iau de la inceput…

Sunt straini fata de stereotipurile societatii moderne, lor nu le poti impune un anumit punct de vedere. Indiferent daca e o femeie sau un barbat, ei cauta sa gaseasca anume persoana langa care sa se simta iubiti si in siguranta.

In siguranta nu inseamna pentru ei ca nu va fi o viata plina cu adrenalina, certuri minore sau emotii. In siguranta inseamna ca alaturi este persoana care intelege si nu tradeaza.

Persoana in care poti sa ai incredere in totalitate. Chiar si cei mai puternici oameni mereu tind sa ofere ei insisi incredere si sa fie la randul lor persoana care ofera iubirea toata.

Mai mult pe Secretele.com

Parteneri