• Home
  • Sănătate
  • Doctorița care s-a tratat singură de coronavirus și a reușit să își vindece și pacienții: „Omule drag, pune curajul în buzunarul de la piept și mergi înainte!”

Doctorița care s-a tratat singură de coronavirus și a reușit să își vindece și pacienții: „Omule drag, pune curajul în buzunarul de la piept și mergi înainte!”

Doctorița suceveancă Irina Gribincea a devenit cunoscută după ce și-a publicat povestea, dar și rețeta cu care s-a vindecat de coronavirus. Cu aceeași rețetă de succes, doctorița și-a tratat pacienții, toată lumea bucurându-se de eliminarea virusului din organism.

”Ceea ce știam atunci era definiția de caz COVID, cu disfagie, febră și tuse. Eu nu am avut nici unul dintre aceste simptome. Am considerat că am o răceală și am tratat-o ca pe o răceală. Am trecut prin toate fazele urâte și grele ale bolii și atunci când durerea din piept era insuportabilă și lipsa de aer acută, știam că tratamentul prescris de mine este cel mai bun”, a declarat dr. Gribincea.

„Am trecut prin toate fazele urate si grele ale bolii si atunci cand durerea din piept era insuportabila si lipsa de aer acuta,stiam ca tratamentul prescris de mine..este cel mai bun.Decizia a fost rapida si clara,trebuia sa ma tratez singura pe mine si pacientii mei!M-am inscris in grupul international al medicilor anti COVID.Astfel incat,am fost la zi cu toata informatia ,privind evolutia internationala a acestei boli cu simptomele ei polimorfe si rezultatele tratamentelor,urmate de pacientii din alte tari.Un medic bun este un medic informat,care aplica cunostintele acumulate in practica de zi cu zi.Astfel am castigat razboiul cu COVID-ul!M-am tratat pe mine..si mi-am tratat pacientii mei…Au supravietuit toti..COVID pozitivi…Cel mai important in viata este sa vezi partea pozitiva a lucrurilor,indiferent de greutati si sa crezi,ca totul va fi bine!”

Întrebată ce tratament a urmat, ea a răspuns că a luat paracetamol, biomicin și biosept, două produse românești, vitamina C retard (ctb), ceai Gripovit max C și ceai Hapciu instant pentru că, la fel ca la orice viroză, hidratarea este foarte importantă.

Rețeta succesului: gândurile pozitive

„Am încercat să le insuflu curaj pentru că la această boală 50% din tratament îl reprezintă emoțiile pozitive. Le-am interzis să se uite la televizor pe durata tratamentului”, a declarat medicul, care a mai spus: „am câștigat războiul cu COVID. M-am tratat pe mine și mi-am tratat pacienții mei”.

„Au supraviețuit toți. COVID pozitivi… Cel mai important în viață este să vezi partea pozitivă a lucrurilor, indiferent de greutăți și să crezi că totul va fi bine. Omule drag, pune curajul în buzunarul de la piept și mergi înainte! Pas după pas”, este mesajul doctorului pentru toți cei care traversează această dificilă perioadă.

Sursa – doctorulzilei.ro

Parteneri