După 10 ani, cancerul a recidivat! O prezentatoare tv face mărturisiri emoționante

Cunoscuta pentru investigatiile de televiziune, gazda ani la rand a „Cafelei cu Sare”, prezentator TV, moderator, om de televiziune in toata puterea cuvantului, Dana Deac este o adevarata luptatoare. Ea a fost pusa, pentru a doua oara, in fata unui diagnostic crunt.

“Sunt unul dintre oamenii care au o istorie plina de lupte, infrangeri si victorii, dar fara sa fi castigat batalia in mod definitiv.” – scrie vedeta, pe blogul sau, danadeac.com, lansat luni, 11 septembrie, pentru a fi inspiratie pentru cei care „nu vad solutia din pricina grijilor”. Acesta este si motto-ul blogului demarat la scurt timp dupa ce vedeta s-a operat de cancer tiroidian. Interventia chirurgicala a fost realizata la mijlocul lunii august 2017.

„In luna iunie am primit vestea ca biopsia unui nodul tiroidian anunta un nou cancer. In urma cu zece ani, am avut prima oara cancer, iar povestea mea a devenit publica. Drama mea pe care o doream inchisa in spatiul propriei mele istorii, era de acum un motiv de discutii intre prieteni, o puternica motivatie pentru persoanele caritabile de a fi de ajutor, in mod concret si consistent, unei jurnaliste pe care o primisera in casa lor la micul dejun, chiar daca le oferea o cafea cu sare. Cand esti pe micul ecran, viata ta nu-ti mai apartine in totalitate. Esti expus si acest fapt vine la pachet cu notorietatea. Cancerul meu in forma de fluture ar fi fost cunoscut doar de cei apropiati mie. Campania declansata in presa pentru a fi ajutata finaciar, suportul primit din partea Fundatiei Renasterea au contat extrem de mult pentru insanatosirea mea. Ce a urmat de atunci tine de o istorie personala pe care am impartit-o cu tot atatia ingeri, asa imi place mie sa le spun, dar si cu tot atatia detractori. Am trecut prin multe in acesti zece ani. Dar retragerea mea nu a fost totala. Nu am raspuns niciodata cu aceeasi moneda celor ce mi-au produs suferinta. Incercarile prin care am trecut m-au inteleptit. Mi-au aratat adevarata valoare a vietii. Sunt unul din oamenii care au o istorie plina de lupte, infrangeri si victorii, dar fara sa fi castigat batalia in mod definitiv.”

Distribuie prietenilor

„De data aceasta, geografia bolii mele ma ducea in Turcia. Am primit din nou ajutor. Spitalul Memorial din Istanbul imi oferea sansa unei operatii in timp util si in conditii exceptionale.”, scrie, pe blogul sau, omul de televiziune Dana Deac.

sursa: apropotv.ro și sanatate.bzi.ro