FOLOSEȘTE ACESTE DOUĂ INGREDIENTE PENTRU A SCĂPA DE DEPOZITELE DE GRĂSIME ȘI DE PARAZIȚII DIN CORPUL TĂU

 

Probabil, cei mai multi dintre voi aveti aceste doua ingrediente chiar in bucatariile voastre. Rezultatele date de combinarea lor va vor surprinde! Grasimea pur si simplu se va topi si parazitii vor parasi corpul….

In organism exista doua depozite de vitalitate – glicogenul si proteinele (muschi). Modul in care corpul le foloseste si poate schimba si felul in care sunt consumate grasimile. Asadar, cand ai pofta de ceva dulce, din cand in cand, este in regula sa iti satisfaci nevoia.

Cu toate acestea, daca poftele se repeta frecvent si nu se opresc, chiar daca ai mancat ceva dulce, ar putea indica faptul ca nivelul stresului este ridicat, sau ca ai paraziti intestinali.

Cand o persoana consuma cantitati considerabile de dulciuri, corpul devine un mediu perfect pentru raspandirea parazitilor. Inmultirea ciupercilor si a bacteriilor are loc din cauza acestui mediu. Poftele frecvente sunt rezultatul actiunii acestor organisme nedorite.

Remediul pentru indepartarea depozitelor de grasime si a parazitilor

Ingrediente:

100 grame de seminte de in

10 grame de cuisoare uscate

Preparare:

Pune cele doua ingredient intr-o rasnita, pentru a transforma amestecul intr-o pudra. Consuma 2 linguri din ea timp de 3 zile, fara pauza. Poti pune pudra intr-un pahar cu apa, sau o poti folosi ca dressing la micul dejun.

Se recomanda ca tratamentul sa fie urmat 3 zile la rand, dupa care sa existe o pauza de 3 zile, si tot asa. Rezultatele sunt vizibile dupa o luna.

In plus, asigura-te sa consumi necesarul zilnic de vitamine si minerale, avand in vedere ca multe dintre ele reprezinta sursa de energie din alimentatie. Cantitatea adecvata iti va oferi vitalitatea necesara si dorinta de a face activitati si exercitii.

Autor: Petrut, pentru Secretele.com