
Frunzele de morcov fac minuni pentru sănătate. Fecioru: „Mai ales pentru cei care au avut COVID!”
Mai multe studii au arătat că frunzele de morcov au proprietăţi antitumorale directe, susţinând organismul afectat de tratamentele contra cancerului, radio sau chimio-terapeutice. Lidia Fecioru a vorbit despre proprietățile pe care le au frunzele de morcov.
Frunzele de morcov sunt foarte bogate în clorofilă, care nu a putut fi niciodată sintetizată în laborator, o substanţă cu proprietăţi antitumorale, depurative şi antioxidante remarcabile.
Frunzele de morcov pot fi consumate, în special, sub formă de ceai, explică Lidia Fecioru.
„Este bine să bem ceai din frunze de morcovi. Morcovul îl putem da copiilor, iar frunzele să le strângem pentru acest ceai. Ceaiul din frunze de morcovi este bun pentru tot ce înseamnă circulaţie periferică şi varice.
Peste trei linguri de plantă uscată se adaugă un litru de apă fierbinte. După 15 minute de stat la infuzat, strecurăm ceaiul şi bem toată această cantitate în decursul unei zile.
Acest ceai din frunze de morcovi este bun mai ales pentru cei care au trecut prin COVID. Mulţi au avut probleme cu rinichii din cauza acestei boli. Să nu uite, de asemenea, să mănânce mei decorticat”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, potrivit Antena 3, citată de doctorulzilei.ro.