Google îţi va spune dacă ai CANCER. Cum va fi posibil aşa ceva

 

Cercetătorii care studiază cancerul fac progrese constant în tehnologia pe care medicii o utilizează pentru a examina, detecta și trata toate tipurile de cancer.

Datorită tehnologiei, șansele de supraviețuire ale pacienților cu cancer s-au îmbunătățit considerabil în ultimele decenii. Acum, inteligența artificială oferă oamenilor de știință un alt instrument pentru lupta împotriva bolii, iar unul dintre numele mari de pe listă este cel al Google.

Distribuie prietenilor

Într-o postare pe blog, cercetătorii Google explică că AI-ul lor, cunoscut sub numele de LYNA (Lymph Node Assistant), a atins un nivel de sofisticare care poate acum să facă diferența dintre cancer și non-cancer cu o acuratețe de 99%.
Google menționează că, într-un set de cercetări publicate recent, instrumentul LYNA a avut o precizie incredibilă în a determina dacă cancerul de sân s-a răspândit la ganglionii limfatici ai unui pacient. Acest lucru este un pas foarte important în parcursul unui pacient cu cancer, care poate schimba opțiunile de tratament și abordarea pe care medicii o au.

Continuarea pe playtech.ro