Iată cum puteți trata în MOD NATURAL excrescentele, negii, alunitele, petel

Simplele pete sau negii reprezinta o problemă a pielii. Aparitia lor este cauzată de o multitudine  de factori.  Din fericire, puteti scăpa de ele, în mod natural.

Iata cum vă sugerăm  sa procedati!

Negii

In general, acestia apar ca rezultat al virusului Papiloma sau HPV. Exista in jur de 100 de tipuri diferite de negi care pot afecta oamenii si pot fi usor de tratat. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ii tamponati cu otet de mere si sa-i acoperiti cu un bandaj. Schimbati bandajul de doua ori pe zi. De asemenea si banda adeziva poate functiona. Lipiti o bucata de banda peste neg si lasati-o acolo. Dupa 6 zile il puteti indeparta cu o piatra ponce.

Excrescentele

Excrescentele apar la nivelul pielii, de cele mai multe ori din cauza hainelor. Inca o data, otetul de mere este de ajutor in eliminarea lor. Nu trebuie decat sa tamponati otetul la nivelul pielii cu o bucata de vata, de cateva ori pe zi. In cele din urma va cadea. De asemenea si uleiul din arbore de ceai poate fi o metoda de tratare. Efectele ar trebui sa se vada in 10 zile.

Alunitele

In genereal, alunitele nu sunt daunatoare. Desigur, este important sa cunoastem foarte bine semnele cancerului de piele. De cele mai multe ori alunitele sunt inestetice. Puteti scapa de ele storcand usturoi si aplicand la nivelul alunitelor, dupa care, acoperiti cu un bandaj pentru minim 6 ore. Si otetul de mere functioneaza insa nu este atat de eficient.

Punctele negre

Cea mai buna metoda de a scapa de punctele negre este mentinerea porilor curati. Puteti deschide porii cu ajutorul aburilor inainte de spalare. Aplicati un astringent natural precum otetul de mere si apoi hidratati cu ulei de cocos.

Petele cauzate de inaintarea in varsta

Sunt genul de persoana care isi accepta varsta cu eleganta insa de multe ori petele acestea te pot trezi la realitate. Pot aparea ca urmare a expunerii prelungite la soare. Din fericire, sucul de lamaie actioneaza ca un agent de inalbire al pielii. Aplicat de cateva ori pe zi, la nivelul pielii, va decolora petele maronii.

Cel mai important este sa folositi intotdeauna crema de protectie!

Cu drag,

Andrei,negi pe spate autor pentrusuflet.com