Industria farmaceutica nu doreste sa aflati asta – Combinatia a trei ingrediente simple trateaza cancerul?

Daca esti in cautarea unei combinatii naturale care sa poata trata cancerul, atunci aceasta reteta este pentru tine. Preotul brazilian Romano Zego a fost prima persoana care a preparat si consumat aceasta combinatie cu scopul de a se vindeca de cancer.
Aceasta combinatie contine 3 ingrediente extrem de simple: Aloe Vera, miere si alcool. Este evident ca marile companii farmaceutice nu doresc sa aveti aceasta informatie si nici nu vor sa fie facuta public, intrucat profiturile lor ar fi puternic afectate.
Ce trebuie dumneavoastra sa stiti este ca aceasta reteta a ajutat intr-adevar foarte multi oameni care sufera de cancer, asa ca, ce ar fi sa faceti o incercare si dumneavoastra?
reteta
Ingredientele sunt foarte usor de procurat si foarte ieftine.
Iata mai jos ce trebuie sa faceti:
Ingrediente necesare:
200 de grame de frunze de Aloe Vera proaspete
2 linguri de Alcool de 40% (puteti folosi vodka)
200 de grame de miere de salcam
Mod de preparare:
In primul rand, trebuie sa spalati si sa curatati de spini frunzele de Aloe Vera. Taiati in bucati mai mici frunzele si puneti-le la blender. Amestecati apoi frunzele zdrobite cu mierea si cu alcoolul, pana cand va rezulta un amestec omogen. Puneti totul intr-un borcan si pastrati amestecul la frigider.Amestecul trebuie a stea 48 de ore inainte de a fi consumat.
Cum se consuma
Se consuma o lingurita din acest amestec de trei ori pe zi. Se administreaza inainte cu 30 de minute inainte de fiecare masa. Faceti acest tratament 6 luni pe an, o luna da, o luna nu, timp de 12 luni.
Sursa : Secretele.com
Autor : Cristian Iacov