• Home
  • Sănătate
  • Laptele de capră te scapă de insomnie. Vezi și alte efecte benefice

Laptele de capră te scapă de insomnie. Vezi și alte efecte benefice

lapte de capra 1

Mai sănătos decât cel de vacă, laptele de capră redă sănătatea organismului, este întăritor și hrănitor, iar grație compoziției sale, luptă cu anemia, dezechilibrele hormonale, asteniade primăvară, afecțiuni paratiroidiene și cancerele în forme incipiente.

Laptele de capră – Bun stimulator al creșterii părului
Lapte de capră pot consumat și persoanele cu afecțiuni pulmonare, un litru în fiecare zi. În scop curativ, cura cu lapte de capră fiert durează între 14-90 zile, perioadă în care se consumă două-trei căni căni zilnic.

Nu în ultimul rând specialiștii afirmă că laptele de capră este și bun stimulator al creșterii părului. De asemenea, femeile care consumă asemenea tip de lapte continuă să aibă activitate menstrual chiar după vârsta de 55 de ani, iar bărbații devin tați la vârste foarte înaintate.

Numeroase studii au arătat și faptul că un consum zilnic de 500 ml lapte de capră reduce riscul de diabet și păstrează în limite normale valorile colesterolului, reducând totodată și rezistența la insulină.

O cană cu lapte de capră (sau iaurt de capră) consumată dimineața și una seara rezolvă problemele de tranzit intestinal, înlăturând constipația . Din punctul de vedere al specialiștilor, cel mai recomandat este laptele de capră roșie.

Citește mai mult pe Secretele.com

Parteneri