Limbajul mâinilor. Ce spun despre tine și cum pot prevesti cele mai cumplite boli

  mainiÎn mai multe spitale și institute de cercetare din Moscova, este utilizată metoda prin care omul este citit ca o carte deschisă, prin intermediul amprentelor digitale. Astfel, se pot stabili abilitățile sale fizice, trăsăturile individuale ale caracterului, zona geografică din care provine, preferințele sexuale. Această practică este folosită și pentru a descoperi sportivi valoroși.

Totul a început în 1988, la Jocurile Olimpice, când specialiștii au descoperit că marii campioni pot fi descoperiți prin amprentele digitale. Încă din vremuri străvechi, chinezii considerau că un singur cerc pe vârful degetului, înseamnă sărăcie, două înseamnă bogăție, șase- hoție, șapte- fericire, nouă- nu mai e nevoie să muncești niciodată.

Cercetătorii ruși au stabilit mai multe tipuri de amprente, care sunt specifice unor anumite calități sportive. De exemplu, persoanele care au două cercuri pe deget și o buclă, sunt buni înotători sau atleți. Dacă pe deget sunt numai bucle, persoana are calități pentru lupte. S-a dovedit că modelul amprentelor se formează în perioada intrauterină, în primele 3-4 luni.

Între formarea amprentelor digitale și formarea creierului, există o strânsă legătură. Modelul buclelor apare la 60% din populație. În general, aceste persoane sunt calme, echilibrate. Modelul segmentelor de cerc este prezent la 30% din populație. Aceste persoane sunt sincere, iubesc dreptatea, au o gândire abstractă. Modelul vârtejurilor este cel mai rar. Aceste persoane sunt introvertite, vulnerabile.

Conform specialiștilor, în palma fiecărui individ există cinci semne care pot fi interpretate și ca posibile date ale morții.
Semnele potențialelor pericole apar pe linia vieții. Unul dintre marii cititori în palmă a fost Cheiro. A emigrat în SUA, unde a avut o carieră fulminantă. A fost supus unui test în urma căruia toate ce 10 amprente ale mâinii care au fost prezentate, amprentele erau fotografiate, testul s-a întâmplat în lipsa subiecților, au fost citite cu succes.

A stabilit cu precizie amprentele ucigașilor. I-a prezis lui Oscar Wilde viitorul, precum și orientarea sexuală, homosexualitatea, pe care însuși Wilde o va recunoaște, dar după această întâmplare. I-a prezis țarului Nicolai al Rusiei sfârșitul, cu 20 de ani înainte ca acesta să fie ucis. În 1907, brusc, Cheiro își pierde acest har dumnezeiesc. Moare în sărăcie, uitat de toți cei apropiați. În chiromanție, forma și lungimea degetelor determină personalitatea și caracterul persoanei.

Cea mai mare importanță se acordă degetului mare, cu toate că fiecare deget reprezintă ceva, în chiromanție. În degete se află un număr mare de terminații nervoase care duc la creier. Suptul degetului mare este o stimulare individuală și inconștientă a creierului. S-a constatat că în timpul crizelor de epilepsie, bolnavul ține degetul mare, ascuns în palmă. Muribunzii, înaintea sfârșitului. Țin degetul mare printre celelalte degete.

În momentele de furie, degetul mare este poziționat deasupra pumnului. În opinia specialiștilor, există un limbaj al corpului dar și un limbaj al mâinilor. Mâinile și mișcările pe care le facem cu ajutorul lor, spun multe lucruri despre personalitatea noastră. Mâinile au fost încărcate întotdeauna de misticism, ocultism. În psihanaliză este un concept care spune că puterea ochiului este egală cu cea a mâinilor.Mâna are și calități psihologice. Cu cât strângi mai puternic mâna cuiva, cu atât dai semne că vrei să-l domini.
Mâinile îți pot spune multe despre persoana din fața ta. Cele aspre, crăpate – munca persoanei, răni și cicatrici, mediul unde trăiește, unghii roase, nervozitate. Mâinile prea îngrijite la bărbați – tendințe metrosexuale sau homosexuale, unghiile lungi la bărbați – efeminare.

Palmele care sunt întinse, ca la rugăciune, dar nu se ating, denotă încredere. Persoanele care își ascund mâinile au probleme mari cu încrederea în ei.

Sursa – efemeride.ro