Medic: ”Dacă o gravidă bea cafea, copilul este excitat timp de 105 ore”

Numai un embrion sănătos va începe să se dezvolte armonios. Dacă în acest interval de sarcină consumi mult alcool, fumezi, eşti sub tratamente medicamentoase contraindicate sarcinii sau ai contractat anumite boli, poate avea loc un avort spontan care va avea, mai degrabă, aspectul unei menstruaţii întârziate.

Nici cafeaua nu este benefică pentru viitoarele mămici.

“Cafeaua nu este o substanță care să-ți dea energie, cum este zahărul. Dimineața ai nevoie de energie pentru o zi întreagă, când bei ți se pare că ai, însă ea te stoarce de energie. Cea mai mare greșeală este ca dimineața să bei o cafea și atât. E ca și cum ai vrea să pleci până la Ploiești și arunci benzina. Cafeaua da dependență, asta e nenorocirea.
După ce bei o cafea 3-6 ore zbori, apoi ești la pământ. Dacă o mămică bea cafea, copilul timp de 105 ore este excitat. Ficatul merge prost și atât poate. Femeile care beau cafea și stau și la soare trebuie să știe că așa pot apărea malformații genetice la făt. Trei cești de cafea pentru o gravidă pot duce la o greutatea mică a copilului la naștere. Dacă faceți o pauză de trei săptămâni atunci veți vedea cu adevărat diferența“ a spus medicul Virgiuliu Stroescu la ProTV, potrivit clicksanatate.ro