Medic: Vaccinarea la copii este un lucru CARE NU TREBUIE SĂ SE ÎNTÂMPLE. Consecintele pot fi deosebit de grave

Damian Baciu, medic pediatru din Brașov, cu specializare în vaccinologie obținută în Franța, a adresat un apel ministrului Sănătății prin care cere renunțarea la vaccinarea copiilor, întrucât „consecinţele pot fi deosebit de grave”.

Redăm mesajul doctorului, publicat pe pagina sa de facebook:

„Acesta este APELUL pe care l-am adresat astazi Ministrului Sanatatii, pentru informare !
Buna ziua D-na Ministru !
Ma adresez d-stra in calitate de medic pediatru cu atestat universitar in Vaccinologie.
Urmare a exprimarii tot mai frecvente in spatiul public a dorintei si nerabdarii de a extinde vaccinarea antiCovid 19 si la esalonul pediatric (dr.Craiu M.,dr.Rafila A.,dr.Maler B. …), ma consider indreptatit sa fac apel la d-stra, in speranta intelegerii acestei actiuni.

Voi detalia putin continutul acestui apel ca lucrurile sa fie in final cat se poate de clare.
Produsele folosite pentru imunizare sunt in curs de TESTARE pentru inca 2 ani. Au fost elaborate in cateva luni, desi etapele de parcurs dureaza in mod obisnuit minim 7 ani. Aceste produse NU AU APROBARE DE PUNERE PE PIATA ! Producatorii si-au declinat orice responsabilitate legata de efectele adverse pe termen scurt, mediu, sau lung. Unele produse nici nu se pot numi vaccinuri; ele vizeaza inducerea modificarilor genetice in organismul primitor (Pfizer, Moderna).Acest fenomen NU EXISTA in lumea vie ! Este un EXPERIMENT GENETIC (GENIC) efectuat pe fiinte umane.

In acest moment, dupa 5-6 luni de la debutul campaniei de „vaccinare”, nu se poate afirma ca produsele experimentale utilizate impiedica semnificativ circulatia virusului. Afirmatiile repetate ca vaccinul este eficient si sigur NU AU SUPORT STIINTIFIC REAL ! Exista statistici care arata ca numarul deceselor Covid 19 este acelasi si in cazul celor vaccinati si al celor nevaccinati. S-a recunoscut ca persoanele vaccinate pot face boala si pot transmite virusul.

Populatia pediatrica, in contextul acestei viroze, NU prezinta pericol epidemiologic, sau patologic.

Toate afirmatiile exprimate aici sunt sustinute de numeroase luari de pozitie ale unor personalitati competente in domeniile care vizeaza acest episod patologic: vaccinologie, epidemiologie, imunologie…, pe care cu siguranta le cunoasteti.

In acest context consider cel putin nejustificata propaganda pro-vaccinare ! Extinderea vaccinarii la copii este un lucru CARE NU TREBUIE SA SE INTAMPLE, pentru ca nu are nicio justificare medicala, iar consecintele pot fi deosebit de grave pe termen mediu si lung, fiind vorba de modificari genetice ale organismului primitor. Nu mai putin important este ASPECTUL ETIC in cazul efectuarii de experimente genetice pe copii !

Sustin renuntarea la testarea copiilor in scoli. Nu folositi testarea, vaccinarea si pasaportul ca pretexte pentru impunerea unor restrictii discriminatorii !
Multumesc pentru atentie !
Cu deosebita stima dr.Baciu Ghe.Damian”

AMPress