Medicul Teofil Lung: Fără Dumnezeu, nu aș face performanță. Nu am văzut om căruia să nu îi fie frică de moarte

Medicul Teofil Lung a vorbit în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, despre viața sa profesională. Medicul Lung are o experiență de 30 de ani de chirurgie și a salvat peste 7.000 de vieți.

„Fără Dumnezeu, eu nu puteam să fac performanță, pentru că Dumnezeu m-a ajutat ca prin mintea mea, mâna să fie condusă. În chirurgie, e o vorbă foarte importantă „capul ghidează mâna”. Fără minte, nu se pot face lucruri de mare valoare”, a spus medicul, potrivit antena3.ro

„Nu mă deranjează că vin oamenii la mine, mă deranjează că vin cu un slogan„ sunteți ultima mea speranță”. Și vin în situații limită, cu investigații pente investigații. Sunt oameni care au încercat multe, au umblat prin multe servicii și care se văd în fața morții. Eu nu am văzut om care să nu îi fie frică de moarte”, a mai povestit profesorul Lung.

Distribuie prietenilor

Mai mult, medicul Teofil Lung are și un stil de viață sănătos. „Toată viața mea, am avut un regim de viață cumpătat. Nu sunt un sfânt mi-a plăcut să beau un pahar de vin, dar nu cu o seară înainte să am intervenție chirurgicală. Am respecatat orele de somn. Mă culc după ritmul biologic. Am încercat să mănânc anumite alimente care sunt cât mai aproape de normalitate”.