Mihaela Bilic: „Mai bine mâncați o felie de tort decât un kilogram de mere”

Nutritionistul Mihaela Bilic dezvaluie cateva trucuri de slabit, mai putin obisnuite.

Carnea este prietenul curei de slabire
În ciuda faptului ca de multe ori auzim lucruri rele despre carnea rosie, aceasta poate fi consumata atunci cand vrem sa slabim. Carnea preparata pe gratar poate fi în sange sau mediu preparata si este recomandata alaturi de salata verde, aportul caloric si fibrele fiind tocmai bune pentru cei ce doresc sa slabeasca.

Curcanul, alimentul fericirii
Se vorbeste foarte mult despre carnea de pui atunci cand sunt aduse în discutie dietele si slabitul. Ceea ce poate nu stiati este ca un alt tip “vedeta” de carne este cea de curcan, care pe langa faptul ca este slaba, scade apetitul si chiar da o stare de bine, continand un tip de substanta al carei efect este asemanator cu cel al endorfinei, “hormonul fericirii”.

Distribuie prietenilor

Si fructele îngrasa
Desi nu contin zahar asa cum contin dulciurile, si fructoza din fructe se asimileaza mai greu, si aceasta îngrasa. Pofta nu înseamna foame, iar pofta de dulciuri nu poate fi satisfacuta prin consumarea fructelor. „Decat un kilogram de mere care nu taie pofta de dulce, mai bine mancati o feliuta de tort de ciocolata”, ne spune nutritionistul Mihaela Bilic, care nu se declara a fi un mare fan al fructelor.

Sursa – doctorulzilei.ro