• Home
  • Sănătate
  • Mirabela Dauer, despre diagnosticul cumplit pe care l-a primit: „Fato, ai cancer!”

Mirabela Dauer, despre diagnosticul cumplit pe care l-a primit: „Fato, ai cancer!”

mirabela dauer 1

Mirabela Dauer, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică ușoară din România, și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit drama prin care a trecut în urmă cu patru ani.

Îndrăgita artistă a fost diagnosticată cu o formă de cancer, veste primită de la medicul ce o trata, care îi este și prieten apropiat. Cântăreața a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, ,,Lucruri simple”, că acesta i-a ascuns o vreme boala de teama reacției pe care o va avea.

„Eu ziceam: „Ce ai, dragă, de nu mai vorbești cu mine?”. „Păi am avut aia…”, tot o lălăia cu mine… „Știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul!”.

Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: „Fato, ai cancer”. La care eu, în inconștiența mea normală:

„Da? Și ce facem acum?”. Eu zâmbeam, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc.”, a mărturisit Mirabela Dauer, potrivit doctorulzilei.ro.

După ce medicul i-a dat verdictul crunt, Mirabela Dauer a fost abandonată de prieteni și s-a simțit extrem de singură. Artista a mărturisit că au fost doar două-trei persoane care au sprijinit-o și care i-au fost alături după vestea primită.

„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut două-trei persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, sunt sufletul meu, prietenii mei, câțiva.
Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu, a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă?”, a precizat Mirabela Dauer.

Parteneri