Mixtură din două ingrediente pentru curăţarea colonului. Elimină kilograme întregi de murdărie din sistemul digestiv!

mixturăUn şir întreg de boli pot fi tratate şi prevenite prin eliminarea mucusului, acumulărilor fecale şi a paraziţilor.

Timp de 70 de ani de viaţă intestinul nostru procesează 100 de tone de mâncare şi 40.000 de litri de lichide. Drept urmare circa 7 kg de acumulări fecale şi substanţe toxice se acumulează în stomac. Acestea ne contaminează sângele şi cauzează un prejudiciu iremediabil organismului nostru.

Constipaţia deasă, metabolismul anormal, diabetul, pierderea sau acumularea bruscă a greutăţii, bolile de stomac şi de rinichi, problemele de vedere şi de auz, problemele de piele, păr şi unghii, precum şi alte boli, începând cu artrita şi terminând cu cancerul sunt nişte indicatori că intestinele noastre nu sunt curate.

Distribuie prietenilor

Clisma poate curăţa doar o mică parte a colonului – 40-50 cm, iar un tratament profesionist de curăţire a intestinului cu echipament special este scump, necesită mult timp şi afectează intestinul.

Consumul a 1-3 linguri de făină de seminţe de in zilnic timp de 3 săptămâni poate curăţa complet intestinul de mucus, de acumulări fecale şi de paraziţi, menţinând în acelaşi timp o microfloră intestinală normală!

Această metodă duce la normalizarea rapidă a greutăţii şi la arderea grăsimilor, având de asemenea efecte pozitive asupra normalizării metabolismului lipidic. Făina de seminţe de in absoarbe şi elimină toxinele din organism şi reduce nivelul colesterolului din sânge.

Indicaţii:

  • inflamaţia tractului respirator superior şi a tractului gastrointestinal
  • ulcerul gastric, stomacal, duodenal şi al colonului
  • bolile tractului urinar, infecţii, cistită, pielonefrită
  • obezitate, dereglarea metabolismului lipidic

Reţeta mixturii din făină de seminţe de in:

Consumaţi această mixtură în loc de micul dejun timp de 3 săptămâni.

  • Săptămâna 1: 1 lingură de făină de seminţe de in în 100 ml de chefir
  • Săptămâna 2: 2 linguri în 100 ml de chefir
  • Săptămâna 3: 3 linguri în 150 ml de chefir

Dacă în magazinele din zonă nu se găseşte această făină, atunci cumpăraţi nişte seminţe de in şi fărâmiţaţi-le foarte fin. Nu exageraţi cu cantităţile, inul fărâmiţat se poate altera rapid, deci fărâmiţaţi doar atât cât veţi consuma în ziua respectivă. Preparaţi o porţie nouă în fiecare dimineaţă.

În afară de aceasta este necesar să consumaţi cel puţin 2 litri de apă pe zi, iar pentru un rezultat şi mai bun puteţi consuma un amestec de apă şi miere de albine.

Întreaga procedură ar trebui urmată o dată pe an.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”